Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Naděje

30. 10. 2010
3
4
512
Autor
vipetka

Po celých jednadvaceti letech přišel den, který dřív nebo později přijít měl, aniž by člověk nechtěl či chtěl. Každý z nás máme nějakou rodinu, ti co mají štěstí jí mají jako oporu, a ti co ne, tak je ta rodina sežere zaživa jak červ v lese malinu. Příbuzné a rodinu si nikdy nevybíráme, někdy však ani netušíme co v té rodině máme.  Měla jsem možnost k nezaplacení, bylo to jen o pár hodinách porozumění a naslouchání. V mém dětství mi někdo z rodiny odešel, ikdyž byl jen o kus dál, tak můj zájem skoro a pomalu vyprchal. Pak se stal můj životní zlom a já s tou osobou začla mít vztah jako voda a strom. Pokud v lese nemá vodu strom, pomalu ale jistě dopadne tak, jak když do něj uhodí blesk a hrom. Je-li ale možnost stromu vodu dát, je to ten nejhezčí dar co si může strom přát. Začne rozkvétat a být silný pouze proto, že osud mu dal tu možnost poznat to, co za snahu a chuť žít stojí za to.


4 názory

Moc hezky jsi to napsala a je to pravda...no sice s tou rodinou bych trochu nesouhlasil, ale když se najde ten správný člověk tak je vše hned jiné...

vipetka
03. 11. 2010
Dát tip
No ten pravý si to už tady přečetl a myslim,že i pochopil:)

dědaEda
30. 10. 2010
Dát tip
Piš dál,mnohdy to,co neumíme říct umíme napsat.Jde o to,aby si to přečetl ten pravý a aby to správně pochopil... T)

macecha
30. 10. 2010
Dát tip
Ano. T***

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru