Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

N.V.Ú. - Z celejch Beatles mám nejradši Napalm Death

05. 11. 2010
3
8
873
Autor
Rock Storm

N.V.Ú. - Z celejch Beatles mám nejradši Napalm Death kniha 2010 (Cecek records)

Tak a je to tady. Dlouho očekávaná a avizovaná kniha o jedné skalní Old Punx kapele je venku. Vydání se ujal Cecek records a tímto alespoň já Jakubovi děkuji , že byl tak ochoten a rozhodl se obohatit své vydavatelství i o nakladatelství a jít do tohoto díla, které se prodává za 200 Kč a na 100% se nečeká zisk, protože lidi nejsou ochotni moc číst. Alespoň držím palce, aby se vrátily náklady tímto dílem vzniklé.

Samotná kniha byla tvořena na etapy formou rozhovorů, vzpomínek a vložek až neočekávaných. Komplet ji napsal a poskládal Alex Vostřesz , který působil v kapele v letech 1989 – 1994 jako basák. Co lze zde najít o kapele – Historie, Rozhovory, Texty, Historky, Alba, Fotky, koncerty.

A teď mírně podrobnější rozbor knihy. Takže cena 200 Kč, což je cena přijatelná za 148 stran. Historie kapely od dob ještě před samotným vznikem N.V.Ú. (rozuměj takto – v čem lidičkové vystupovali před Nepřichází v úvahu). Dopodrobna rozebrání kapely jako celku, hráčů jednotlivě a bývalých členů. Dále připojeno alespoň pár textů z alb a spousta ČB fotografií. Dále připojeny názory na kapelu od lidí jako je Koňýk, Petr Korál, Petr Růžička a další. Vtipné historky jak ze života skupiny, tak z koncertů, z těch koncertů je toho mnohem více. Samozřejmě i takzvané Jobovky a propadáky a mnoho a mnoho dalšího. Opět toto dílo doporučuji zakoupit. Pro mě hlavním kladem krom jiného je ten, že vše v knize je bez tiskové cenzury i cenzury vnitřní. A protože skupinu samozřejmě také znám není zde nic přibarveno ani upraveno. Takže klukům přeji ještě dalších alespoň 30 let hraní a ať konečně vyjde DVD + CD antologie.

 

Foto najdete zde

http://dark.radiogothic.net/fotogalerie/index.php/Koncerty-Festivaly-akce

 

http://www.cecek.com/

http://www.nvu.cz/


8 názorů

Rock Storm
12. 11. 2010
Dát tip
Barman ano souhlas tak hurá do Plzně na Vivrhells tam NVÚ hrajou

Barman
12. 11. 2010
Dát tip
Dal jsem samou radostí tip, nejradši bych si zapogoval a ráno se probral bez hlasu, oujééé.

Rock Storm
06. 11. 2010
Dát tip
tak to jsem rád pišto že tě to pobavilo, alespoň vím že nejsi morous Knihu si kup Makovče stojí zato

"mírně podrobnější rozbor knihy" :)))) To mě pobavilo:)

Makoves
06. 11. 2010
Dát tip
No konečně, Marvin se Štěpánem o tom furt povídáli a kniha pořád ne a ne vyjít. No budu si ji muset koupit, to by mě chlapi už nevzali na pivo. :-)

Rock Storm
05. 11. 2010
Dát tip
no pokud to myslíš vážně - tak ta kniha je dobrá Jsem zvědav na Tři Sestry

papouch
05. 11. 2010
Dát tip
ale to se mi líbí!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru