Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Opětovaná sebeláska

06. 11. 2010
3
10
443
Autor
Dimi
Opřel jsem se o dveře
měly MŮJ hlas
mluvily o MNE
byly MNOU
 
Teď
skrytý ve vlastních vousech
střídání žen
touze po kontrole
 
se ukájím
nocí beze spánku
SVÝM
dvojím
trojím
čtverým
životem
 
závistivě odmítaje drogu
olizuji špinavé prsty
neexistujících cestujících
MÉM pošahaném vlaku
 
maminky
kočárky
nadržení liliputi
 
Všichni jsme trosky
 
ale jsem strojvedoucí
který uklízí pozvracenej hajzl

10 názorů

Nérea
06. 11. 2010
Dát tip
Pomalý rozjezd, ale nakonec proč ne... jsem pro každou zvrácenost*

:)))))))))))))))))))))))ne..kluci..jsem úplně bezvýznamná a kde dělám už budete vědět...)

jo ty dneska děláš ? To máš dobrý, že si můžeš teda jen tak psát....a děláš nějakou významnou práci? Třeba v Temelíně nebo tak ?

..kluci..jsem v práci..tak jen odskakuju...) ..ne..nevážím těch 100 kilo a jsem hezká...))))) ..a mám krásné modré oči a se Zbyňdou jste dost blízko...))) ..jo..skromná jsem taky a nikdy v životě bych se nepochválila..zeptejte se snotíka...)))))

....no že ti to ale trvalo, svůdnice...no tak jo, ale proč to tam teda nenapíšeš rovnou ? ...tady jsou samý kritiky jako vod toho Norska...třeba : hehe, dobrý, e-e- a tak, nikdo nenapíše slůvko navíc - hele, my sme eště malý, ale ani nám to nestačí.. ..to pak vypadá, jako kdyby lidi ty vostatní věci vůbec nečetli, a to nás sere....chápeš, žeo ? Hele, a fakt vážíš těch 100 kg, jak psal berba ? My jsme se vsadili a je to skoro nerozhodně...Zbynďa a já (Jára) myslíme, že vážíš 73,7778 kg, Franta, Jirka a Vašek že prej spíš ten metrák, že jsi taková dobračka, co by se furt něčim cpala nebo co...tak jak to je teda ? ...jinak jaks včera rozbrečela Jirku, už dobrý. Jeho babička nám právě dala vlašskej salát, po kerým je nám všem blbě,(jako dycky, ale dycky to sežerem, debilové), takže máme poledne "pro bolest zapomeneš na všechno"... ....a nezvracíme, jsme estéti, do prdele už jednou. Tak čau!

..kluci..líbí se mi ta naléhavost..šetření se slovy..drsnost..originalita.. ..působí to na mně mužně..není tam snaha zalíbit se..tak to vnínám..)

....jako náčrt ker krátkýmu absurdnímu filmu nebylo by zlý : v týhle formě se nám ale vůbec nelíbí.... ....proč dobrý, šepotko, no, třeba ty.,...)))... napíšeš nám sem ? Ahoj !

..no dobrý!**

ještě jsem neměla tu čest, a tohle poprvé je fajn. Detailisto.

coura
06. 11. 2010
Dát tip
V 3. řádku má být mně, ne? Tvar pěkný, ale první v náznaku onanistická část, mě moc nebavila, pak jo

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru