Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Anarchie - noční (pseudo)filosofický koutek, díl 1.

23. 11. 2010
2
13
891
Autor
cz3ko

Anarchisté opovrhují vším, co by se dalo nazvat slovem řád. Snaží se ho narušit nebo přinejmenším nerespektovat. Nicméně by si tito lidé měli uvědomit, že život jako takový je řád. Člověk se narodí, žije a zemře a právě od toho se vše odvíjí. Tento "řád řádů" nemají sebemenší šanci změnit, ať už chtějí nebo ne.


13 názorů

Metta
23. 11. 2010
Dát tip
copak anarchisti chteji zmenit lidskou smrtelnost?

Movsar
23. 11. 2010
Dát tip
život jako takový je řád. to je věta, která by se dala tesat do hovna.

cz3ko
23. 11. 2010
Dát tip
Edmund Elat: Trochu se touhle problematikou zabývám, akorát z jiného úhlu pohledu. Někdo se mnou může souhlasit a někdo ne. A neprskám, argumentuji! :)

cz3ko
23. 11. 2010
Dát tip
jH: chaos máš v životě možná ty, pokud nejsi schopnej si ho zorganizovat :) a pokud nedokážeš ani tohle... "ty vole pičo" to už je hodně špatný :)

cz3ko
23. 11. 2010
Dát tip
berba: v podstatě ano :)

Zkus zalistovat encyklopedií, třeba to pomůže.

Honzyk
23. 11. 2010
Dát tip
ja tip davam, a docela rad...: co s clovekem dokaze udelat "nocni pseudofilosoficky(!!!) koutek"........jo, todle..D bacha na koutky, zvklastne na podobny.P Ómg.)ú)

jH
23. 11. 2010
Dát tip
ty vole pičo tenhle odkaz snad rozešlu dál, to je tak blbý Čeko :))) asi nebudu popírat všechno, což bych moh a jen napíšu - život neni řád, jak se ve svý televizí zblblý hlavince domníváš, právě naopak, život je naprostej chaos a řád /pevnej, železnej/ řád se snažej životu vtisknout klerikáni, kapitalisti atd, kteří se bojí všeho, co by je byť jen mohlo ohrožovat svou nekonformitou a vůlí k přemejšlení tip dávám, páč je to tak blbý, že už to nikdy žádnej jinej tip nedostane (doufámm) a díla s nulou tipů tu většinou jsou brány za nepochopený geniality :P

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru