Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Komunita

28. 11. 2010
3
30
1123

Tak tipnu tebe

Pak tipni mě

Pokecáme

Mám to rád

Jsem kýčník mrdohlav

Nelezu na fuckin' facebook

Diskutovat

Pózovat

Tady se brodí fajn

Mezi veršoblíči

Z múzy můra

YEAH!


30 názorů

konias
28. 11. 2010
Dát tip
:-)...ok...a v čem by to spočívalo?...pročichat se k virtuální identitě?...soutěžit v tom kdo si vyčuchá nejvíc přátel? (přítele rozpoznáš podle specifického zápachu)...zřejmě by to byla šance k jistý upřimnosti, ale na druhou stranu - akorát by to posílilo parfumerie a jejich "lobby" :-)

konias: Pravda, neházejme to do jednoho pytle - tady nás alespoň neděsí naše strhané xichty. :-) Když už jsme u smrdutých bažin - co takhle smellbook?

brackenridge: Až se obnosí a ošoupe, tak ti ho střelím. Nebo ti pošlu recept ;-)

blbjenka: Tak jest - ještě vlajku a jednotnou barvu košil i šátků a můžeme do ulic! U VŘEDU LEHÁ!

Děkuji, Provázko Bidetová - slza mi kane po skelném zraku. WHOA! :-D

mne se hrozne libi tvuj nick REVERZNI LEDRP!!!!

konias
28. 11. 2010
Dát tip
...proč ne, má to i dost výstižný momenty...jen si stojim za názorem, že facebook je svinstvo ;-) respektive: když si mám vybrat mezi bublajícíma bažinama virtuálního prostoru-mám jasno v tom, která smrdí víc...

blbjenka
28. 11. 2010
Dát tip
přesně tak to je, milá prdeli. ale teď se jistě všichni chytnou za nos vše se v dobré obrátí. byylo potřeba jen to zrcadlo - nastavit :))

Honzyk
28. 11. 2010
Dát tip
jqasný, klidne tam pripis neco peprnejsiho, me manifesty nebavej , politika taky ne, no, JASNE!!!ddd do nich!!!

Nápad luxusní - koupím si od kritiků pár výběrů a půjdu s tím do klubu :-))) Můžu tě citovat, milý ohnnyJ? :-D

Honzyk
28. 11. 2010
Dát tip
...jaky pssxsdt..? J E TREBA VYPALIT TO SHNILE ZDE, V S A M E M C E N T BR U PISMACKE NERESTI!!! ....budou cteny seznamy caryprstu, versotepcu a prdelkecdu, kteri budou mrskani sobotni prilohou Bleksu prřes sva ohnuta nafialovela nezdrava ohnuta zada, az fialova krev sameho boha Atramenta vycakne na sam Olymp edesiíávsi se P O E S E.... FUJ, TEDA ALE TY PTRACE...RADSI NECO NAPISU, TOÍDLE JE DESNY-...)))

O dalších komunitách nemluvě :-)

Honzyk: Pšššt! Nakonec ještě vyjde najevo, že nastavuji zrcadlo prohnilému režimu serveru a předkládám čtenáři obraz Písmáka v celé jeho zrůdné nahotě :-D

Honzyk
28. 11. 2010
Dát tip
a my oblibeny p.s. : jak dobre da se prenest i s rameckem na komunitu jiniou : "Ano, pane rediteli,"L, "jiste, pani vedouci"...."novy svetricek, versobijce"? Ach, jak se k tobe tuli tuli..)))

Honzyk
28. 11. 2010
Dát tip
wono to dokonce vypada na prvni jhako grupac!DDD

Honzyk
28. 11. 2010
Dát tip
...no proto jsem ti ho tam mrsknul, jázny?.))...jsem jako malej byl bit v Chebu, to vis, ze ty slozeniny moc nemusim, ale tady skvostny...teda )))

Honzyk: Mám tip! Můžu umřít! :-D

Honzyk
28. 11. 2010
Dát tip
"!kycnik mrdohlav" je super..DD

Honzyk
28. 11. 2010
Dát tip
...dostř dobr ---------Y!))

svetlo_pod_dverami: Nemlžím - pouze konstatuji. Neustále mi tu předhazuješ pozérství, teď už dokonce rapové (má to blíž k hip hopu) A tvůj způsob argumentace začíná nést ovoce. Vlastně máš pravdu. Zaujal jsem určitý postoj tedy pózu :-) Vyhovuje ti tento styl vymývání mozku nebo zkusíme něco neotřelejšího? :-D

svetlo_pod_dverami: Jistě, to nepopírám. Ale nezaměňuj pózu a názor. To, že se mi nelíbí způsob, jakým se tady "hodnotí" většina děl, je názor. Rozhodl jsem se ho vyjádřit jinak než prostým konstatováním a použil při tom poněkud expresivnější výrazy. Určováním, co je v poezii póza a co ne, se dostáváme na dost tenký led. Pokud ovšem přijmeme fakt, že každá báseň by měla být nějakým způsobem zabarvená.

svetlo_pod_dverami: Když v básni napíšu, že po večerech znásilňuji v parku malé veverky, budu tady označen za pedofilního zoofila? Desítky lidí si tady denně plují ke hvězdám a mávají křídli, ale ještě jsem neviděl, že by byli nařknuti z toho, že jsou astronauti :-) Každé dílo nezbytně nemusí odrážet autorovu duši. Já jsem ve skutečnosti něžný medvídek

experimentátor: Alteru mi netřeba - pobývám tady už měsíc, jen zatím nebyl důvod tvořit si účet. Na základě přečtených "diskuzí" pod některými dílky vznikl výše uvedený útvar. Nevím, proč si ho vztahuješ zrovna na sebe. Že by Rama na lebeni?

Další alter člověka bez odvahy kritizovat "za sebe", aneb není anonymita krásná věc, že? Dílo bez invence, stylu, nadhledu, jakýchkoliv uměleckých prostředků. Úplně zbytečné...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru