Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sexy paní Ježíšková aneb Ježíšek vs. Santa (Dědu Mráze nepočítaje)

22. 12. 2010
2
4
1225
Autor
Kouzelník

Všichni se pořád ohání, co máme s těma "americkejma" Santama a tak.. Vždyť my přeci máme Ježíška.

 

Tak předně - ani malé batole si nedokáže představit, že mu ještě mladší batole nosí dárky. Vždyť neumí ani mluvit, no tak co to je za nesmysl?

A kdybychom si snad chtěli představit, že nám dary nosí dospelý Ježíš.. Ano, ten chlápek si na tři dny umře a pak, po vydatném dvaasedmdesátihodinovém odpočinku, vstane z mrtvých, odvalí šutrák větší než zadek nevětší ženy, kterou by jste našli na pornostránkách pod tagy: Big, world, biggest, ass, only ass, 16:9 widescreen - only ass,  etc. a řekne si "Páni, co teď budu dělat? Už vím, odměním hodné lidi. Budu to dělat bez nároku na mzdu a po celé tisíce let!" No taaaaaak.. 

Ovšem nejvíce lidi na Santovi láká symbol! Symbol červeného materiálu, kterému já osobně dal označení mikroplyš, s bílým chmýřím..

A zde je naprosto jasné, co vyhrálo. SEX! Ano, navlečte svoji přítelkyni do kostýmu paní Santové a pak si užite ten nejvrácenější sex, kdy si představujete, že zatímco vám její manžel dává dárky pod stromeček, vy mu klátíte starou!

Teď si to převeďme na 'českého Ježíška'. Navlečte svoji starou do umaštěného, rozervaného roucha.. No tak jak se cítíte? Pokud jste labužník, praktikující BDSM, jistě vás to bere, ale jinak?

 

Závěrem tedy shrňme poznatky:

 

- Až na vás někdo vyjede, že vánoce jsou s Ježíškem, svažte ho do kozelce a zmrskejte bičem - máte 99,9% šanci, že se mu to bude líbit

- Dopřejte si Santovský vánoční sex se svojí přítelkyní - ovšem nezapomeňte si zatáhnout okna, nebo budete ve vaší vesnici/městě nařknut za neznaboha, protože uctíváte Santa Clause

- A konečně - ať už vyznáváte kohokoli (třeba i Satana) užijte si svátky

 

 

 

 

VESELÉ VÁNOCE

VÁM PŘEJE VÁŠ

NEOBLÍBENÝ ZUBAŘ

:))


4 názory

Kouzelník
23. 12. 2010
Dát tip
Jéžiš :D Hned to opravím, díky aleši, to působí opravdu divně, nicméně u nás se říká "půjčíš mi šuknout? Já ti to někdy vrátím" ;)

mě se nejvíc líbí ten "nejvrácenější sex". to je třetí stupeň od "vráceného sexu". Znamená to, že některé ženy dávají, některé jen půjčují... v každém případě za téma tip.

Andyhell
22. 12. 2010
Dát tip
Tak vzhledem k tomu, že za paní ježíškovou bývá někdy považována Máří Magdaléna, nemuselo by to bejt blbý - ta měla aspoň zkušenosti. Podle jiných teorií byl paní Ježíškovou apoštol Jan - a do toho bych nešel.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru