Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zima v pokoji

26. 11. 2001
2
0
730
Autor
Kloboucek

Proste jsem mela radost.

Sedis a koukas a nevis kam driv.Vsechna se najednou zda jine.Mozna trochu veselejsi.Stena,ze ktere se sloupava omitka tvori rozesmate obliceje.Kreslo,co jsi zdedila po babicce na tebe pomrkava zmolkovatyma zelenyma ocima.Tvuj dech vytvori bile oblacky,ktere jako by chtely letet az ke slunci ,ale jeho zarem se rozplynou.Citis tu atmosferu ticha a uzivas si zavan cerstveho vzduchu a najednou si to uvedomujes:poprve v zivote jsi stastna!
Sunflower
28. 11. 2001
Dát tip
Konečně něco trošičku šťastnýho! :-)

cup_of_tea
26. 11. 2001
Dát tip
Jo,tohle zazivam v posledni dobou pomerne casto... :) *

Amanda
26. 11. 2001
Dát tip
Uplne to hladi a sala tim stestim... ...krasne obraty...

Deja_vu
26. 11. 2001
Dát tip
Hmm... tak pokud uz se mi stane neco podobneho, zjistuji, jak jsem nestastny. Ale nejspis je to osobni - se neumim radovat z malickosti, no... Ale jinak je to prijemny, to dilko : )

JosefTupý
26. 11. 2001
Dát tip
jazyk, kterému je osekána diakritika, je jazykem, kde i těm nejlepším obratům a slovním spojením něco schází. dosud tomu tak je. tento text se proto může tvářit buď futuristicky, anebo trochu hloupě, to už záleží na autorovi a jeho osobnosti.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru