Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Přání

05. 01. 2011
3
7
935
Autor
Andre

Vždy jsem si přál říct "Něco tu smrdí..." před prezidentem bez toho, aniž by se mě následně chopila jeho osobní stráž a vlekla mě po drahém koberci, následkem čehož bych měl odřené boty a při pokusu se postavit (a jít po svých) bych zavadil rukou o drahou vázu, která by spadla přímo na sošku, která byla darem od Japonského císaře, a která by nešťastným způsobem vypadla z okna na nádvoří, kde by trefila právě procházejícího eurokomisaře z Velké británie a který by následně ve své rozlícenosti dal podnět k přezkoumání členství České republiky v EU, což by se rozhodně nelíbilo Francouzům, kteří nemají Brity rádi, a tak by vznikla velká multikulturální pře, ve které by pravděpodobně zvítězili Bulhaři, kteří by za pomocí své mafie nechali platit výpalné Českou republiku, jelikož je to země malá a mafiánů je hodně a říkali by: "Byla by škoda, kdyby se tady soše Václava něco stalo..." a my měli oči pro pláč a platili jim těžce vydřené peníze, načež by se konečně i Francouzi a Britové dohodli, že vyhodí Řecko, aby také měli peníze na výpalné, jelikož je už několik Bulharů s tímto požadavkem navštívilo, byli takoví vysocí, s černými brýlemi a legračními obleky v sicilském stylu, takže to vlastně mohli být klidně pánové od Sicilské mafie, což už by bylo moc i pro USA a Rusko, kteří by se mohli cítit zmatení a tak by poslali pár hlavic na urovnání vztahů v rámci EU a tím se celá situace uklidnila, takže by si ve výsledku všichni uvědomili, že ti problémoví parchanti jsme my Evropané. 

To bych opravdu nechtěl.


7 názorů

Andre
06. 01. 2011
Dát tip
V.Wanessa: Díky, taky se tu jednou objevil někdo se stejným přístupem k věci. :-)

V.Wanessa
05. 01. 2011
Dát tip
Náhodou dobrý.A z toho pravopisu si nic nedělej.Píšeš přece proto, že tě to baví a ne, abys ukázal dokonalý pravopis.

Andre
05. 01. 2011
Dát tip
Díky za podporu.

matik
05. 01. 2011
Dát tip
Andre: na mentory se vykašli, jen Bůh ví, jaká pravopisná pravidla používají a u těch nejmladších, je to stejně jedno... mne to pobavilo, dík

Andre
05. 01. 2011
Dát tip
MKbaby: Proč si všichni myslí, když píšu, že chlastám? :-))) (Ale abych řekl pravdu, tak tyhle velký malý písmena mi vždycky dělaly problém. Dřív jsem gramatiku uměl, teď už umím jen... Co vlastně umím? :-)) )

MKbaby
05. 01. 2011
Dát tip
Japonský císař se píše s malým j, zatímco Británie s velkým B. Sicilská mafie je pak s malým s... Osobně bych autorovi doporučil přestat s pitím. A nebo pořádně začít :)

to je tedy hodně zmatené. Pokud jsi europoslanec, už nepij.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru