Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kalazar a magie

00. 00. 0000
0
0
403
Autor
Dhark

Jednoho dávného dne se v zemi Girvolii jeden človíček jménem Kalazar učil umění magie. Jeho učitelem byl Maradus, který ho učil hlavně umění ohně. Kalazar byl bystrý žák byl mladý a pohledný dívky se poohlíželi jen když prošel, ale jednou když Kalazar vstoupil do síně svaté a čisté, objevil se před ním muž. Měl na sobě černé roucho s kápí a červené znaky po něm. Najednou záhadný muž pověděl "Ty...Ano ty. Ty jsi ten co to může udělat."Kalazar se udivil porozhlédl se jestli není někdo o kolo a nejedná se o vtip ale když se otočil zpět už tam nikdo nebil...

               KAPITOLA 1. PŘÍTEL JE I NEPŘÍTEL

 

O 5 let později

"Kalazare! Kalazare! Prosím přijď ! " Kalazar se otočil a na slova své sestry odpověděl "Mearin kde jsi ?"Kalazar běžel za hlasem své sestry který stále a stále zesiloval a zesiloval. Po pár minutách doběhl na mýtinu kde byl kamenný stůl a na něm Mearin. Kalazar k ní přiběhl a ze slzami v očích řek "Sestřičko co...co se stalo ?!"Mearin z posledních sil odpověděla "Megosar". Kalazar věděl co to znamená a rychle se vydal do města aby uspořádal pohřeb své sestry.Po zařízení se vydal za Mardusem...


"Mardusi !Mardusi ! Márdůsí ! " řval Kalazar. Po pár sekundách se oběvil Mardus a klidným hlasem pověděl "Ano byl jsem to já. Ano mé druhé jméno je Megosar. Nebo spíše je to démon ve mě."Kalazar byl bez dechu a pověděl "To jsi byl ty ? Proč já. A vůbec. Proč jsi mě to řek. Teda to jo, ale já.Já.Já tě zabiju !"Pověděl Kalazar a vyřkl " Jokerianekigo" Tím vyvolal obří kopuli okolo sebe plnou blesků a ty šlehali do Marduse alias démona Megosara. Megosar se ani nehnul mávl rukou a Kalazar spadl na zem a kopule se rozpadla. Megosar řekl chraptivým hlasem "Tím že jsem zabil tvojí sestru jsem se uvolnil už na 50% Hahahaha" Kalazar hned nahněvaně "Cože a proč právě ona. Vždyť za nic nemohla ! Ne nemohu tomu uvěřit.""MLČ" zařval Megosar teď my stačí ještě jedna krev a to třeba tvá "Ekhorean" zakřikl Megosar a Kalazara spoutal kameným vězením. Kamenné vězení neboli Ekhorean změnilo kůži v kamění na dobu podle toho jak je mág silný.
Megosar uvěznil Kalazara a přičaroval si obětovní dýku. Kalazar zavzpomínal co mu kdysi říkal Mardus "Až budeš ve vězení vzpomeň na Heregouské vody a zvolej Menins! A pozor  pořádně se nadechni !"Tak si teda Kalazar vzpomněl na Heregouské vody a řekl "Menins!"
Najednou se všude začala vyvalovat voda a zaplavila celou místnost. A kouzlo Ekhorean pominulo. Kalazar rychle vyplaval přes okno ven a běžel do knihovny najít něco o Megosarovi.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru