Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak je to s číslováním diskuzí?

12. 02. 2011
3
48
2840
Autor
Fabet Anal

Mám dotaz. Jak je to s číslováním diskuzí?

 

Je to jen místní folklör nebo to má nějakou větší hloubku?


48 názorů

vlastně jsem jenom místopředseda =)

nikdo po tobě nechce, aby ses vyjadřoval =)

Já ten hrách snad začnu nakupovat do zásoby...

Tak z toho budu mít těžké spaní...

Fabet Anal
14. 02. 2011
Dát tip
Nejsem vztahovačný, Pišto_Hufnágle, ale úzok na mou inteligenční nedostatečnost nenechám bez odezvy. Zařadil jsem si tě.

Márvine, já se ti to pokusím vysvětlit jinak, když předstíráš, že Stývnovi nerozumíš. Nedávno jsem dostal /zprávou/ dotaz od jistého uživatele, který si nevěděl rady s původem jednoho literárního útvaru, vyskytujícího se de facto pouze na Pihmáku. I byl tazatel poučen, zaradoval se, a dál se věnoval svému. Pokud by nebyl obdařen mozkem, patrně by místo jednoduchého dotazu též založil diskusi... Už je ti to jasnější?

Chrouste... nikdo po tobě nechce, aby ses vyjadřoval

LaMouette
13. 02. 2011
Dát tip
prouku.. ja sem reagovala jen na tu posledni vetu v Tvoji kritice.. nikoliv na to.. cos napsal predtim.. abych to upresnila.. :-) a dekuju.. neboj.. nechci.

StvN
13. 02. 2011
Dát tip
Nebudu se s tebou hádat. Odpovědi na své otázky najdeš v mém předchozím příspěvku. Nic se na tom nemění.

dadadik
13. 02. 2011
Dát tip
musím si taky zkusit nějakou diskuzi..

Norsko 1
13. 02. 2011
Dát tip
Komu někdy nebyla přesunuta diskuse z důvodu bezpředmětnosti, jako by neexistoval, anale

Fabet Anal
13. 02. 2011
Dát tip
Admine StvN: Obsah: Čísluje se nesystematicky a čísluje kdekdo. Máš pocit, že by bylo lepší obesílat všechny nebo že nemám nárok zjistit tímto způsobem, co si o číslování místní komunita myslí? Tento nárok určitě mám. Předmět: Pokud se něco týká dění na tomto literárním serveru, je to naprosto relevantní. Týká se literatury zprostředkovaně, pokud připustíš, že literární server je součástí literatury jako takové. Takž tvoje výtky k bezobsažnmosti a bezpředmětnosti této diskuze nemůžu přijmout.

LaMouette
13. 02. 2011
Dát tip
ty prouku.. ja Ti ani nemam pocit.. ze by za todle mela byt odebrana hodnost admina. Naopak si myslim.. ze StyvN dela presne to.. co admin ma delat. Vidi, ze podle nej.. je neco v neporadku.. tak se to snazi napravit.. coz je vice mene jeho povinnosti. Na svoje videni situace ma stejne pravo.. jako vsichni ostatni uzivatele.. a ja predpokladam.. ze pokud to nekdo z uzivatelu.. vidi jinak.. ma pravo se obratit na klub adminu... aby se ta situace prehodnotila.. a pokud ani s vystupem tohoto klubu nebude spokojen.. muze se jeste obratit na majitele, aby celou vec posoudil. To ze StyvN neco posoudil a rozhodl podle svyho.. na tom nevidim nic spatnyho ani za predpokladu.. kdyby to rozhodnuti nebylo uplne spravny (svuj nazor sem na to ostatne i napsala vyse).. i na omyly ma kazdy narok. Problem by vyvstal podle me tehdy.. kdyby se chyb StyvN dopoustel nepretrzite.. a to nedopousti.. takze mi prijde trosku prehnany.. nejaky odebirani adminstvi. Tohle je zase moje.. videni situace.

StvN
13. 02. 2011
Dát tip
Obsah: Jestli tě zajímá, proč některý konkrétní uživatel reaguje nějakým konkrétním způsobem na nějaké konkrétní dílo, tak se ho zeptej. Není třeba kvůli tomu zakládat veřejné diskuse. Předmět: Tohle je litrární server. Předmět tvé diskuse s literaturou nesouvisí ani vzdáleně. Tím pádem je tato diskuse pro tento server bezpředmětná. Takže přeřazuji z hlavní strany do ostatních. Děkuji za pochopení.

LaMouette
13. 02. 2011
Dát tip
no jo.. ale pak je take v clanku tri.. bod pet.. napsano.. ze u volnych diskusi je v podstate jedno o cem sou... proto je to take volna diskuse.. aby se dalo plkat o cemkoliv (vyjma toho.. ze bude sprosta, porusovat zakony a napadat ostatni uzivatele). Ja bych bod dva uplatnovala predevsim pro kategorii Literarni diskuse.. nikoliv pro diskusi Volnou.

Fabet Anal
13. 02. 2011
Dát tip
Žádám od amina StvN vysvětlení, v čem je má disuze bezpředmětná a bezobsažná. Podle mého má jak předmět, tak obsah. Děkuji.

StvN
13. 02. 2011
Dát tip
http://www.pismak.cz/index.php?data=text&id=810 Článek tři, bod č. 2.

Marvine, prtni diskuze se vzdycky presouvaly, folklör nefolklör

StvN
13. 02. 2011
Dát tip
Tva diskuse nepatri na hlavni stranu. Stahni ji prosim. Diky.

dadadik
13. 02. 2011
Dát tip
s chróstem musím sóhlasit

Lucie-at
12. 02. 2011
Dát tip
ja sem slysela ze cena utechy je letadlo... pro ty co nevyhrajou tu skodovku.. tak v lucerně ;) (doufam ze nevyhraju xD)

..jo..taky bych chtěla aby mi to tak hezky lítalo..)) ..fabete..jsem tu krátce..všechno ještě nevím..ale kluci ti rádi odpoví..))

Fabet Anal
12. 02. 2011
Dát tip
A ceny? To je těch diskusí málo, na to, že se pak oceňujou:-)))

..jo jo..losuje..vždy ne plese písmáků je pak tombola..

řádek
12. 02. 2011
Dát tip
číslování diskusí má hlubokou folklérní hloubku :)

Fabet Anal
12. 02. 2011
Dát tip
Pane Armin, proč má předchozí diskuze číslo 9753 nebo tak nějak a tato 9989? To se někde losuje?

Norsko 1
12. 02. 2011
Dát tip
3,14(pí)

:o))))))))))))))..to je goool..)))

Zbora
12. 02. 2011
Dát tip
Číslování diskusí probíhá kvůli loterijním důvodům. Autor diskuse, jejíž číslo vylosuje počítač vyhraje Škodu Superb.

Ach bože...

9989

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru