Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

nic jen tak-prostě ..je to tady

01. 12. 2001
2
0
756
Autor
adamour

tak TAK ? : vyšel sem před barák vyprázdnit odpadky do toho překrásného želznobytelného kontejneru.

ODPADKOVÁ SLEČNA

odpadková slečna s červenými vlasy

-co jistě spíva-asi........

černá bunda, silný vítr zlomené světlo

-sotva lapu a píšu..................................

(měla orlí nos)


KID
19. 01. 2002
Dát tip
Doubleheader: Já to tak nemyslel, jen se snažím adamoura posilnit výtkami, jak to dělával můj otec.. Občas to pomáhá a alespoň si dílo dvakrát přečte, než ho odešle. I kvůli takovýmhle "detailům" může přijít o TIPy, snad že pouze o ně nejde..

Podľa mňa je to celkom dobré.Nesedí mi tam len to ASI, to si tam nemal dávať,ale odpúšťam.A chyby?To príde samé, po čase sa naučíš písať bez chýb.Ten TIP sám sebe sa fakt nerobí (máš síce taký zvláštny štýl, ale kurva je to tvoj štýl ).A KIDovy by som chcel povedať, že v piatich riadkoch sa dá niekedy povedať viac než celými litániami. Tvoja kritika bola dosť neprofesionálna, plná nenávisti, a to sa tiež nerobí.

adamour
01. 12. 2001
Dát tip
Nevim co jsi za magora, ale něco takovýho jakobi na mě už taky dejchlo mám pocit že je to dost dobrá věc. Co to reportuje? -piš dál

adamour
01. 12. 2001
Dát tip
skvělé :-).....(a ještě něco navíc)

adamour
01. 12. 2001
Dát tip
Tedy ! - tohle je poslední a závěrečná kritika na mou vlastní věc. Je čas na vás, abyste opravdu přihodili vlstní názor, když už jste to dočetli až sem. Je to moje první věc a ani nevim jestli jsem jí dobře zařadil....... Chci Vás a NE - docela slušný- (prosím vás)

KID
01. 12. 2001
Dát tip
okey.. 1) Název díla je tuším "Odpadková slečna", tak ho příště napiš do kolonky Název díla. 2) Dej si bacha na gramatický chibi. 3) Zkus napsat něco víc než pět řádků o popelnici s orlím nosem, dokážeš to. 4) Autor sám sobě TIP ------ se nedělá. Pomohlo?

Siri
01. 12. 2001
Dát tip
jojo...brýýý...ale fakti pozor na chybky... : o )

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru