Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vzpomínka

15. 02. 2011
10
8
1067
Autor
DDEX

Jani se potom, co dosáhne orgasmu, vždycky schoulí do klubíčka a zhluboka oddychuje. Chce, abych ji přitom zezadu objal a držel co nejpevněji v náručí. Mám ten moment rád, protože si připadám jako opravdový chlap, jako frajer, který to své holce umí skvěle udělat. Zabořím obličej do jejích blonďatých vlasů a nemyslím na nic.

Když jsem ji takhle držel posledně, stala se mi zvláštní věc. V hlavě se mi vyloupla podivná útržkovitá scéna z mého dětství: Já, táta a brácha jsme na procházce na Výstavišti. Je nádherný, pozdně jarní den a táta si sedá na obrubník jedné z kruhových kašen před vchodem do areálu. My s bráchou - je nám kolem šesti let, pobíháme kolem, hrajeme si, blbneme. Táta je mladý, sleduje nás na půl oka a relaxuje. Celý výjev netrval déle než dvě sekundy. Bylo to něco mezi vzpomínkou a fantazií, nejasná a neurčitá chiméra, která se z nějakého důvodu drze přihlásila o slovo v tu nejpodivnější chvíli.

Ležel jsem a sledoval, jak se její tělo při každém dlouhém výdechu znatelně roztřáslo, a z očí se mi koulely slzy. Nějakým záhadným tunelem jsem se vrátil o dvacet let nazpět a najednou jsem netoužil po ničem jiném než se vrátit do té chvíle navždy. Do chvíle, kdy jsem se nebál včerejška ani zítřka a čas si prostě plynul bez mého povšimnutí pomaličku a vesele. Pohladil jsem Jani po vlasech a po chvíli usnul.


8 názorů

Stařec_007
07. 06. 2011
Dát tip
Zaujalo....*

Markel
20. 02. 2011
Dát tip
líbí - T

sharik
15. 02. 2011
Dát tip
přikláním se k názoru, že je škoda, že to není něco delšího. mohlo by to stát za to...

stačí, moc pěkné

Adien
15. 02. 2011
Dát tip
moc hezký styl, líbí se mi, ale brala bych to jako úryvek z něčeho delšího.. :-) takhle člověk vlastně tak nějak neví co říct.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru