Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Osvoboďme Tibet!

10. 03. 2011
0
11
704

Vyvěsit tibetskou vlajku je sice super, ale úplně k ničemu. A demonstrace na nějakém evropském náměstíčku čínským svědomím taky nijak nepohne. Pojďme do Pekingu a demonstrujme na tom jejich náměstí Nebeského klidu! Jsou teď populární facebookové revoluce, tak pojďme i my udělat opravdu dobrou a velkou věc! Vraťme dalajlámovi Tibet a Tibetu dalajlámu! Když na tom náměstí budu sám, tak budu za blázna. Když nás tam bude deset, tak budeme za partyzány. Ale když nás tam bude deset tisíc, tak třeba na nás nepošlou tanky, a třeba se k nám přidají obyčejní Číňané, a třeba se světoví politici přestanou Číny bát, a světoví obchodníci si řeknou čert vem ten miliardový čínský trh, a třeba se Čína Tibetu opravdu vzdá. Kdo pojede se mnou?

hlaste se na encyklopediestylu.cz


11 názorů

pustím si nějaké německé zprávy, asi :o)

Metta
10. 03. 2011
Dát tip
o děkuji, btw. ona asi tak minimálně tři čtvrtiny rudého autobusu taky nemotivuje ta indexace :-)

já to mám do Berlína tak pět hodin cesty, ale zas ta indeace mě tak moc nemotivuje :o) že držím palce Belgičanům...

Metta
10. 03. 2011
Dát tip
v nedéli 20.3. za rozbřesku z Eupenu, návrat v úterý ráno..ale oni nějak neměli problém ten autobus naplnit, spíš naopak :-P možeš to ale vzít od lesa po vlastní ose :-)

v kolik je odjezd? :o)

Metta
10. 03. 2011
Dát tip
taky tam jede jenom jeden autobus:)

pche, co je indexace Belgičanů proti terorizování Tibeťanů...

Metta
10. 03. 2011
Dát tip
v Berlíně se mají přímo před relevantními Bundes-tento osvobodit belgičtí pracovníci od nápadu Merkelové prosadit v EU-tento zkrouhnutí indexace (teda jako zvýšení platů úměrně zvýšení životních nákladů) Belgičanům...aspon tak nějak to mají v červenošátkovém programu Federation Generale Des Travailleurs Belges snad mu nezabaví tu tyč od záclon s praporem che guevary, potřebuju ji

a co se osvobozuje v Berlíně? :o)

Metta
10. 03. 2011
Dát tip
ted jede muj chlap demonstrovat do Berlina, može přemluvit řidiče, aby to protáhl do Pekingu:)

v kolik je odjezd?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru