Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sčítání lidu, ROZKAZ

01. 04. 2011
1
4
489
Autor
kaculka152

Sčítání lidu, ROZKAZ

Sčítání lidu se naplno rozjelo 26.3 2011. Každý by již měl mít svůj sčítací list bohužel ne každý má takové štěstí. Někteří nešťastníci, a nebude jich málo, si budou muset vystát frontu na poště a vše vyplnit přímo na místě za asistence pracovnice u okýnka.

Některé dotazy ve sčítacích listech jsou jak jinak než zbytečné. Jak někomu bude prospěšné to, že ví jak dlouho a daleko cestujete do školy? Nebo kde bydlela Vaše matka když jste se narodily? A nesmíme zapomenout na dotazy ohledně Vaší víry. Statistický úřad tvrdí že z takových údajů něco vypočítá a odhadne do budoucnosti, ale tím jen zdůvodňují nesmyslné dotazy.

U někoho vyvolalo sčítání lidu pobouření ,,co jim je vlastně do toho´´ někomu je to jedno vyplní papír aby měl klid a je to. Podle mě je to jen zbytečný výmysl který opět zaplatíme my. Evropská unie si opět něco vymyslela a my jen bezhlavě a poslušně plníme rozkaz.


4 názory

kaculka152
04. 04. 2011
Dát tip
dík za kritiky ale mě spíš zajímal názor jak je ta glosa napsaná ne jestli semnou souhlasíte

moorgaan
01. 04. 2011
Dát tip
EU si nic nevymysli..co to meles?? - jen urednici sy vymysleji- dej urednikovi funkci a vymysli léééstro... - scitani je nutne, v hospode taky vis vis kolik jsi dal škopků, ale stejne ti to musi prijit secist pivni komisar..no!.. a kolikrat to nesedelo co? - jooo ordnung musi byt!

Norsko 1
01. 04. 2011
Dát tip
před deseti lety bylo políček ještě víc. čili, opět krok kupředu

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru