Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak ocenit bankovku

05. 05. 2011
0
8
909

 

zrazená láska vstala z mrtvých, to aby se za ni stále neplatilo

 

zdraví je lék

 

přenášení

zážitky z jiného světa?

prvoci

přesahy

rušičky rádia svobodné evropy

kam tě vítr zavál

ředí nitroředidlo

kafe přidržím

protože jsem stratil

a objevil drahost

soukromí

to je v tajemství módy, práce

zločinu?

Lásky

značky

škoda

čr

hokej

vlajka

práva svazku

(manželství)


8 názorů

i při oddávání dvou lidí se jedná a logiku prostoru i reprodukce; je zde oltář, je to kulturní stavba a je to dále soukromý vztah, je to personifikovaná láska ve vztahu, oddání pokud vím stojí návštěvu úřadu, náklad na oslavu je další věc, i symbolické stvrzení knězem je jiná věc. Přírodní zákony fungují prostě podle zcela určitých pravidel, proto je určitě zákonodárství tak zamotané a být poslancem asi není jen tak lehká profese.

například: dalo by se zaplatit pláštěm prodaným v kostky vojáky při ukřižování Ježíše Krista

taky jsem to nazval jak ocenit bankovku, protože jejich cena je vyvážena v hodnotě, do které se přispívá vlastní prací (vlastníma rukama, i jednáním s věcmi), ze které se odvádějí daně státu. A to není jen tak...

ok tak za prvé já totiž nejsem v oboru žádnej profík, v podstatě by to šlo sepsat i do odstavce; někde uvidím třeba slovo v článku a pak se po chvíli dostávám k dalším souvislostem nebo situacím, možná by to šlo přepstat do smysluplných vět, proto uvádím, že je to z mých poznámek...

není třba tu něco podnikat, zařadil sem to do diskuze, protože jsem to tak cítil vzhledem k tomu že se mi neustále prolíná tolik témat v několika slovech! :-)

diskuse? no nazdar...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru