Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tomášek si chtěl vzít život

11. 05. 2011
0
22
919
Autor
Cirtpace

 

Jeho jméno bylo Tomáš. Byl to modrooký blonďáček, který měl rád všechny kolem sebe a na sebe tak nějak zapomínal. Choval se k ostatním moc hezky, ale nedával na sebe vůbec pozor. Neměl žádný pud sebezáchovy. Najednou přišla v jeho životě velká rána – opustila ho jeho dívka, Deniska. Tomášek z toho byl hodně skleslý a svým srdcem byl velice zklamaný z toho, co se mu přihodilo. Rozhodl se pro možnost vzít si život. Ano, rozhodl se skočit z mostu. Jelikož i mě opustila dívka, potloukal jsem se po půlnoci na ulici. Najednou jsem uviděl Tomáška, jak přelézá zábradlí mostu. „Nedělej to, Tomášku!“ zakřičel jsem na něj, zatáhl mu za ruku a on padl přímo do mé náruče. „Děkuju, Oloušku.“ řekl mi a objal mě. „Proč jsi to chtěl udělat, Tomášku? Víš, jak moc tě mám rád a jak bys mi na tom světě chyběl.“ s pláčem jsem mu řekl. Rozplakal jsem se ještě víc, když mi odpověděl „Já vím, Oloušku. Mám tě taky moc rád. Jsem rád, že tě mám. Nebýt tebe, asi bych tu už nebyl.“.


22 názorů

Beed
13. 05. 2011
Dát tip
Hlubší kritika nebude. Dovolím si ale nesouhlasit s JFTWTJTIJUMFSMPM - na věk autora je ten výkon rozhodně všechno možné, jen ne kvalitní. Autor by měl číst, číst a číst, jestli chce psát.

Petrusha
13. 05. 2011
Dát tip
denisko, tomášku, oloušku ... to je tak sladké, až je z toho lepivo

Honzyk
13. 05. 2011
Dát tip
jasny))

Cirtpace
13. 05. 2011
Dát tip
Děkuji všem za kritiku. Budu psát dál a doufám, že se zlepším :)

Honzyk
12. 05. 2011
Dát tip
..fajn:D - ja taky)

Honzyk
12. 05. 2011
Dát tip
..takovy Diane je to hned jasny....hrosi kuze nejmin 25,678 cm..))

Honzyk
12. 05. 2011
Dát tip
..nemyslim, ze "hrosi kuze" je potrebna., ani omylem ne...a tady ? Simte, podivej se, co sem lidi hazej...to by muselo bejt hrosi tisicihlavy stado na uprku:D

Diana
12. 05. 2011
Dát tip
Tady není co hlouběji kritizovat. Text je na úrovni "červené knihovny" nejhoršího ražení. Navíc zohyzděný zdrobnělinami.

Honzyk
11. 05. 2011
Dát tip
jasny, chapu...cau a mej se:) honzyk

Honzyk
11. 05. 2011
Dát tip
...ale di ty, je tu husto, ale z ty hromady slepenyho koksu, kterej sem lidi hazej...))" to jsem jen ja"... ...a ja text nestrhal, jen jsem si z nej, s dovolenim, udelal srandu...a priste mi "ja" hod avi, kdyz (i) vo mne se zminujes, jo? Jednomu to pak prijde lito... p.s. zadnej homosexualni podton tu neni, podle me, - a AT SI, DO PRDELE, KAZDEJ PISE, CO CHCE, KDYZ TO NIKOMU NEUBLIZI... autoruv text - moje reakce, tot vse.

Honzyk
11. 05. 2011
Dát tip
cukrova *voda* neztvrdne, jsem to ale trulo..))

Honzyk
11. 05. 2011
Dát tip
"zatahl mu za ruku" pripomina rucni brzdu:D...ze nejde o povidku, uz ti snad nekdo povedel - a ze modrooky blondacek cukrova vata, mozna taky...a kdyz ne, jsem tu este ja, neboj:)) /ja te v takovych zcukernatelych laznich zemrit nenecham/ vis,to se nazenou klienti do bazenu, par lidi je hlida. "Plavci" stojej v bazenu, dokud cukrova vata neztvrdne, a pak zhynou v bazenu krutou sladkou smrti...strany, co? Zacali s tim v |Madarsku, ale bacha, tahkle metoda se vali i sem...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru