Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pozastavení

Výběr: Jinovata
16. 07. 2011
7
5
1306

Když po letech prázdniny nezačnou se zdviženým palcem v prachu cest...

Zase hrát písně z partitur

německých dálnic

a odesílat telegramy

klepáním batohu o spálená kolena

ve starém autobuse

kdesi v albánských horách


5 názorů

Povedené. Tipuji*


Jsem rad, ze v tom nejsem sam. Jak Radek pise o svych cestach na Irak, tak mam chut s tim slehnout a vyjet taky nekam tak. Dneska me prijali ke studiu ve Vladimiru, 200 kilaku od Moskvy na vostok, tak se asi mrknu na podzim tam. Jinak Rusko je skvele, uz jsem poznal zdejsi stopare, hudebniky a podobne existence a cim dal min se mi chce vracet domu. Mimo to je tu sen vetsiny takovych vyrazit stopem na Vladivostok, coz bych rad podstoupil s nima... Do kdy jses vlastne v Dansku? Jojo, taky mi tam neco chybi, mozna to jeste trochu prehodnotim, prepisu..

těša
25. 07. 2011
Dát tip
jo, mám dost podobný myšlenky, zavřenej v dánsku ve škole. ale na německých dálnicích nám tejden chcalo, takže taky nic slavnýho. co rusko? máš už sehnanou nějakou školu, nebo se na podzim vracíš? /jo, a německo-jugoška mi taky nejde moc dohromady, možná jedině s něčím do trojky/

44710
16. 07. 2011
Dát tip
velký skok z německých dálnic do albánských hor v takové miniatuře - takový obsáhlý sen myslím sen jako touha :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru