Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vyhlásenie výsledku súťaže tlmočník - 9. kolo

23. 07. 2011
1
32
2403
Autor
T.K.

Víťazom deviatého kola - 9. kolo súťaže Súťaž / Tlmočník sa zo ziskom

 

3

 

tipov stáva

 

Milacek_národov


Víťazovi touto cestou gratulujem a do ďalšíeho kola súťaže želám veľa šťastia k opätovným víťazstvam !!


32 názorů

heartrate
30. 07. 2011
Dát tip
lidi, vy to 10. kolo tak málo komentujete.. já vím, že jsem s tím už otravná, ale aspoň by se mohl k dílům vyjádřit Johann a zadavatel tohoto kola :)

no, je fakt, že z tohoto vyhlášení se vlastně nedovíme, které dílo vyhrálo. Vzhledem k tomu, že soutěž byla anonymní, by mělo být uvedeno aspoň číslo vítězného díla, když už ne odkaz. Pro zvídavé: vyhrálo dílo číslo 1

heartrate
24. 07. 2011
Dát tip
správně :)

T.K.
24. 07. 2011
Dát tip
Važení páni...všetko bude..nesedím doma so založenými rukami, mam svoju prácu, koníčky a priateľov...ktorým tiež venujem svoj čas. Takže myslím si že nie je namieste hneď kritizovať, že som nestihol odstrániť nejaký odkaz na úvodnej strane. Po druhé myslím si že aktuálnosť je vždy zachovaná....je tam zadanie daného kola a následne vyhlásenie víťazov...pri zadaní nového kola stratí oznam o zadaní témy minulého kola svoju aktuálnosť a tak je to aj s víťazom...resp. aktuálnosti o tom kto je víťaz.

BigBivoj
24. 07. 2011
Dát tip
To je jak do dubu, je to marný je to marný, je to marný... Keby si miesto tiech farebných cipovinek urobil funkčný odkaz ako to robí iní zadavatelia súťaží a neoháňal sa slovenskými pravidľami pravopisu, ktoré su s ohľadom na špecifikáciu nicku na dve veci, zrobil by si dobre. Všimni si, že koník a rampouch důsledně dodržují zásady publikování na hlavní straně a po uplynutí aktuálnosti, oznámení přeřadí do jiné kategorie, třeba MIMO a je to! Nezbývá než v tomto souhlasit s Octopem, Forrestem potažmo i s Marvinem !

BigBivoj
24. 07. 2011
Dát tip
já také želám veľa šťastia k opätovným víťazstvam !!

děkuji pěkně

T.K.
24. 07. 2011
Dát tip
áno oficiálne ide o milacek_národov...s malým " M " ako uvádza heartrate, keďže však ide o pomenovanie tak som zvolil alternatívu s veľkým " M " tak ako aj u ostatných súťažiacich...v vrámci pravidiel slovenského pravopisu.

avox
24. 07. 2011
Dát tip
Já to tipovala na Edvina, ale tak holt gratulace miláčkovi :-))

heartrate
23. 07. 2011
Dát tip
ale je tady :) píše se s malým m - však on se snad přihlásí, nevím teda, proč lidi soutěží pod alternickama - a gratuluju všem, vítězi zvlášť!

BigBivoj
23. 07. 2011
Dát tip
tak gratulujeme miláčkovi národů, všechno nejlepší posero!

BigBivoj
23. 07. 2011
Dát tip
si zase někdo dělal šoufky das ist normal

BigBivoj
23. 07. 2011
Dát tip
kdo to je? není to klikací, hlavně že to je barevný!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru