Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co je IN ?

04. 08. 2011
4
5
544
Autor
zamilovaná
Moje kamarádka Hanka je šíleně zodpovědná.Vůči sobě.Pěstuje si na lodžii jednu marihuanu.Dělá si z ní masti a taky si jí dává do polívky.Každou neděli se s tou mastí celá namaže,protože to čistí tělo."Mám výborný bonbony,je to čistej zázvor,to čistí játra a střeva,"překvapila mě na procházce v lese,kde si čistila plíce.beru si jeden ráno,v poledne a večer. Taky mi sdělila,že denně sní jednu červenou,žlutou a zelenou papriku,po snídani vypije dvě deci pomerančový šťávy a jídlo zapíjí výhradně Puerhem,což je čistící čaj čínských císařů.Při koupání si půl hodiny masíruje celý tělo,to prokrvuje.Ráno si deset minut omývá obličej studenou vodou,to prokrvuje taky a čistí to pleť.Je nádherně celá vyčištěná,zkrátka je IN. Chci být taky IN. Ráno jsem si ve vaně masírovala tělo speciální žínkou z mořských řas,až mi naskákaly červený fleky po celým těle,po desetiminutovým omývání obličeje ledovou vodou jsem nemohla mrkat,ale hrdě jsem vypila půl litru čistícího čaje,obřadně vycucala jeden zázvorový bonbon a hned půl hodiny nato vypila dvě deci šťávy z grapefruitu,vyrobenýho v elektrickým odšťavňovači,který jsem pak půl hodiny čistila.Snědla jsem jednu červenou papriku a namazala nohy speciální emulzí.Na další dávku čaje jsem měla hodinu čas,tak jsem vyčistila všechny boty v botníku,namazala si ruce a nehty,snědla další papriku a oholila si nohy.Den utekl jako voda.Večer jsem nezapomněla na vyčištění krve sedmičkou Modrýho Portugalu,abych pak s pocitem dobře stráveného dne ve stylu IN slastně usnula. Další den mě Hanka požádala,zda může na můj internet."Jsem úplně vyřízená,potřebuji něco na vyčištění mozku.."sdělila. Kašli na internet,kašli na pravidelný rituály,kup si bůček a becherovku,nedělej si fleky po těle,jez kdy a co chceš. ....Je v pohodě.¨ A teď mám zmatek, co je vlastně IN.

5 názorů

zamilovaná
05. 08. 2011
Dát tip
Máš pravdu,dík za upozornění

MKbaby
05. 08. 2011
Dát tip
Já se čistím dobrým papáním :) Pěkné, jen nezapomeň, že za čárkou i za tečkou se píše mezera, dobré je také text členit do odstavců, je to pak přehlednější :)

BB dobré ráno? (Becherovka+Bůček)

avox
04. 08. 2011
Dát tip
vida, až byla celá jako z čistírny, konečnš jí svitlo... :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru