Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vyhlásenie výsledku súťaže tlmočník - 12. kolo

27. 08. 2011
2
24
1770
Autor
T.K.

Víťazom 12.kola súťaže súťaž - tlmočník sa s počtom získaných tipov

 

 

 

7

 

 stáva

 

 

Muamarek

 

víťazovi touto cestou gratulujem ! Kompletnú tabuľku jednotlivých autorov a prehľadný sumár jednotlivých získaných tipov bez následného určovania poradia náhdete po kliknutí  

 na tento odkaz    na tento odkaz   na tento odkaz !!!

 

Súťažné diela si jednotliví autori môžu  od tejto chvíle vložiť na svoju stránku....Tým myslím aj diela z minulých kôl, aby mohlo dôjsť ich zmazaniu na   stránke virtualného autora T.K - na uvedenú transformáciu dávam dva týždne....potom budú všetky diela zmazané ! Nasledne diela z budúceho kola budú zmazané po uplynutí 2 týždňového termínu po skončení kola č. 13 bez ohľadu na to či si autori diela transformujú na vlastnú stránku alebo nie ! Na transformáciu vlastných diel prosím využite formu copirajtingu vaších diel prostredníctvom diel uverejnených virtuálnym autorom. Za pochopenie ďakujem.  Z časovej náročnosti nebudem posielať osobne jednotlivým autorom ich diela formou pošty - späť !



24 názorů

papouch
12. 09. 2011
Dát tip
Díky. :)

Muamarek
06. 09. 2011
Dát tip
Díky moc Diano, snad sis v Alpách odpočinula a načerpala síly do soutěžení :-))) Měj se pěkně, Marek

Diana
06. 09. 2011
Dát tip
Právě jsem se vrátila z Alp (nikoliv z hradu!)- a co vidím!? Eldorádo má svého vítěze. Srdečné a vřelé gratulace Muamarkovi, jinak to ani nemohlo dopadnout. Bylo to krásné, zábavné a poučné kolo a já věřím, že to další si získá ještě větší počet příznivců.

BigBivoj...ďakujem po dlhej chvíli momentálnych rodinných problémov si prvý ktorý ma dokázal aspoň na chvíľku urobiť šťastným...na chvíľku rozosmiať..Mockrát ďakujem za ten pocit, ďakujem že som ho mohol prežiť znovu....a to všetko len vďaka jednej vete...klobúk dolu naozaj si umelec a týmto musím povedať že naozaj veľký !!! a právom.

heartrate
29. 08. 2011
Dát tip
skvěle, Bivoji, máš jedničku :)

BigBivoj
29. 08. 2011
Dát tip
Aha, tak teď už tomu dokonale rozumím! vítězové budou tři ale v podstatě jenom dva ale trikot si navléknou všichni čtyři je to tak?

T.K.
29. 08. 2011
Dát tip
Heartrate to celkom vystihla skoro presne: Súťaž bude mať vrámci jedného kola dve interné kolá 1.kolo verejné 2.kolo neverejné Víťaz budú dva ! 1. Víťaz celkový - teda víťaz, ktorý zvíťazil na základe svojho súčtu tipov za obe interné kola ( Ak sa súťažiaci rozhodne zúčastniť iba jednej formy tak do celkového počtu tipov sa mu zaráta počet získaných tipov + O , ak by aj napriek zvolenému handicapu vyhral v celkovom súčte tipov - teda by sa stal okrem víťaza miniligy aj víťazom celkovým. V takom prípade zadávateľom bude druhej básne súťažiaci s druhým najvyšším počtom tipov. Ten by zadával báseň pre tú formu v ktorej víťaz miniligy nesúťažil.) Za klasického predpokladu však nastane situácia že víťaz celkový sa zúčastní oboch kôl..získa určitý počet tipov - vyhrá v súčte. Druhým zadávateľom buď bude víťaz jednej z formy či už verejnej, alebo tej tajnej ( tu sa nebudú určovať dvaja víťazi - bude len jeden !) Za predpokladu, že sa celkový víťaz zúčastnil oboch foriem a vyhral zároveň aj miniligu tak zadávateľom bude ako som povedal druhý súťažiaci s najvyšším celkovým počtom tipov...pričom by zadával báseň pre formu v ktorej nevyhral súťažiaci v minilige. S tými tričkami je to celkom dobrý nápad. V platnosti naďalej ostáva že víťaz, teda od tohto kola víťazi kola predchádzajúce ( teda zadávatelia témy daného súťažného kola ) a organizátor súťaže sa môžu zúčastniť v danom kole len mimo súťaž. V systém pri rovnosti bodov - teda tipov sa nemení. Ostáva v platnosti systém uvedený vždy pod zadaním. Ostáva v platnosti aj dvojtýždňový systém súťaženia. papouch s toho si nič nerob že ti to pripomína nezmyselný vojenský systém to bude tým že som chvíľu nosil na sebe zelenú uniformu a tá chvíľa bola trošku dlhšie ako len obdobie základnej vojenskej služby..celkovo 4 a pol roka.

Muamarek
29. 08. 2011
Dát tip
Díky Vám všem. Zvlášť chci poděkovat organizátorovi soutěže, že jí věnuje čas a Dianě za téma, jež se ukázalo jako velmi nadčasové. Gratuluji heartrate, jejíž dílo je pro mě nejlepší a díky níž jsem si mohl o Poeovu dílu hojně zadiskutovat. Omlouvám se pak avox, že v prvním návalu mi přišlo její dílko až příliš podobné mému, vskutku mě zprvu napadlo, že se někdo nechal inspirovat až příliš. Jak znám avox, vím, že celou báseň vymyslila sama nezávisle na jiných, zkrátka, některá slova se při překladu nabízejí sama. Před tímto překladem rovněž smekám. Avox - pokračuj v soutěži, prosím, dál. Jinak gratuluji všem, koho Poe zaujal natolik, že se s jeho dílem poprali. Omlouvám se, že jsem nedal zadání nového překladu dříve, ale vyplivla mi klávesnice, nemohl jsem. Již jsem do zpráv T.K. zadání poslal, mějte se krásně, Marek

heartrate
29. 08. 2011
Dát tip
ještě, aby formulace byla jednoznačná, doplňuju: - ten z vítězů 1. a 2. části, který získal vyšší počet bodů V JEDNÉ ČÁSTI, získává titul vítěz miniligy (osobně bych navrhovala spíš třeba termín ZELENÝ TRIKOT a pro celkového vítěze ŽLUTÝ trikot, na těchto konkrétních barvách si netrvám :))

heartrate
29. 08. 2011
Dát tip
tak já to zkusím přeformulovat po lopatě: odteďka bude mít každé kolo soutěže 2 části, jedna báseň se překládá veřejně, druhá anonymně takže jsou 3 vítězové: - vítěz 1. části (veřejná) - vítěz 2. části (anonymní) - celkový vítěz, tedy ten, kdo má nejvyšší součet bodů z obou částí - ten z vítězů 1. a 2. části, který má vyšší počet bodů, získává titul vítěz miniligy :) - vítěz miniligy vybírá báseň pro jednu část dalšího kola: pokud zvítězil v 1. části, vybírá zas báseň pro 1. část, a naopak - celkový vítěz vybírá báseň pro druhou část kola

papouch
29. 08. 2011
Dát tip
bóže to je maglajs :-)) připomíná mi to absolutně nesrozumitelné vojenské předpisy :-))

nová pravidla vypadají zajímavě. důležité bude je srozumitelně zformulovat, aby to všichni pochopili. jsem zvědav...

T.K.
28. 08. 2011
Dát tip
Čomu BigBivoj?

BigBivoj
28. 08. 2011
Dát tip
tak teď už tomu vážně nerozumím

čísla a počty tipov boli uvádzané ako príklad pre ľahšie pochopenie ...to absolútne nemusí byť realita.

Môže sa respektíve stať že autor sa rozhodne zúčastniť len jedného kola napríklad toho verejného...nič sa pre neho nemení...môže sa stať víťazom napríklad aj miniligy ale aj víťazom celkovým...a to vtedy ak získa 27 tipov za jedno dielo druhej formy súťaže sa nezúčastnil tak jeho celkovým počtom bude 27 s ktorým sa uchádza aj celkový triumf, ak by sa mu podarilo aj napriek skutočnosti že sa nezúčastnil druhej formy celkovo vyhrať tak jeho zadanie bude verejné lebo získal 27 tipov vo verejnej forme súťaže, zadávateľom neverejného kola bude autor ktorý má druhý najvyšší počet tipov v celkovom ponímaní, keďže víťaz celkovej úrovne bol víťazom aj miniligy...teda víťaz za jednotlivé kolo.

T.K.
28. 08. 2011
Dát tip
Na budúce kolo bude súťaž zaujímavejšia - pripravil som novinku ! Zadania budú dve... jedno si pre vás pripraví víťaz minulého kola Muamarek toto dielo sa bude prekladať opäť tajne. druhé dielo bude z môjho výberu - toto dielo sa bude prekladať verejne prostredníctvom vlastných stránok, akoby miniliga. Pôvodne som myslel že dielo bude zadávať heartrate, ale tá sa pre tento krát ospravedlnila. Na záver sa tipy oboch kôl teda verejného aj toho tajného spočítajú pri jednotlivých autoroch a zvíťazí ten autor ktorý dosiahne najviac tipov za obe kolá. Víťazom miniligy sa stane autor ktorý získa naviac tipov vrámci jedného kola nehladiac na to či išlo o dielo verejné, alebo tajne...spôsob organizovania určí to či dielo ktoré bude druhý autor zadávať bude tajné, alebo verejné.... Uvediem príklad autor získa 8 tipov v jednom kole a v druhom 6 celkovo získal tipov 14 - to je počet ktorý sa mu ráta do celkového súčtu. druhý autor však získa 10 tipov za dielo ktoré mal uverejnené tajne a vo svojom verejnom diele získal len 2 tipy čo znamená že získal celkovo 12 tipov a skončil druhý...teda nestal sa víťazom v celkovom ponímaní ale tým že získal v tajnom kole 10 tipov tak sa stal víťazom miniligy a preto zadáva druhé dielo...ktoré kedďže vyhral v tajnom kole bude opäť tajné, čo znamená že víťaz celkovom ponímaní zadáva dielo verejne... Týmto som snáď vyhovel aj tým čo chceli diela uverejňovať tajne ale aj tým čo chceli diela uverejňovať verejne.

T.K.
28. 08. 2011
Dát tip
heartrate - ohľadom organizovania súťaže aj napriek snáham urobiť súťaž zaujímavú a čo najkrajšiu, chybičky sa stále stávajú - do budúcna dúfam že ich bude menej a menej... ohľadom toho stiahnutia vyhlásenia výsledkov kola 11. stalo sa

avox
28. 08. 2011
Dát tip
připojuji se k zástupu gratulantů se svým skromným vivat! :-))

BigBivoj
27. 08. 2011
Dát tip
Gratuluji Markovi zaslouženě k prvenství a mám velké obavy jakou to pohromu si na nás připraví v kole dalším! :)

heartrate
27. 08. 2011
Dát tip
jo kdyžtak Johanne, už bys mohl stáhnout vyhlášení 11. kola z hlavní strany, ať zas někdo nemá řeči :)

heartrate
27. 08. 2011
Dát tip
omlouvám se za dvojité vložení, už se mi to tolik nestává :) a ještě jsem chtěla poděkovat Johannovi za organizaci soutěže, jde mu to čím dál tím lépe, že jo?

heartrate
27. 08. 2011
Dát tip
veliká gratulace Markovi, vstoupil do soutěže jako velká voda, udělal tři verze překladu, je po právu vítězem a moc se těším, co vybere do dalšího kola!!!

heartrate
27. 08. 2011
Dát tip
veliká gratulace Markovi, vstoupil do soutěže jako velká voda, udělal tři verze překladu, je po právu vítězem a moc se těším, co vybere do dalšího kola!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru