Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Určité osoby sů svinsky mrduchtivé

02. 09. 2011
3
8
2508

 

Tož kurva! Ráno svinský buchot na dveřiska, tož stanu, nazuju holiny, čopnu to moje vjerné nožisko od stola a že vemu toho bebilniho hosta, co sa chová jak piča a vitrhává pracujíci lid po smněně ze zaslůženého spani, přes kešeň, kurva!  Jak ale odevřu, tož vidim Verunu! Ty megero od much posratá, co tadyk sceš ftudle nekřesťansků hodinu? Zaburácala su naščuřeně, ale Veruna, jak mně má ta robka dobrá přečtenů, richlo vytáhla z kapsiska placaticu rumu, ukósla korunku a strčila mi to do dršky.  Dvakrát su polkla, placatica bola ve mně a Hele Veru, ty dylino co smrdi jak tvaroch z lulána od šantusa,  to ty určitě cosik potřáš, dyž mně hnetkaj takhle po ránu zadarmiko napájáš, viť, kurva? A Veruna, ty dvósetmetráková hrumado loja, to si piš! Naburácali sme tedyk do teho mojeho brlohu královského, každá si odevřila pivsona, a já Tož jak sa to s tebó má, ty použitá šprcko! A Veruna Viš, Milu, ty korbo bez kulek moje nejoblýbenějši, svinsky moc šlapu a už mně to u tej asflatky nebavý, kurva, scela bich si něde sprasiť mrdnik jag mají štěťule z Holomóca, vyš? A já Si blbá jak štódef! Dyť máš tamhle baráčisko skorem jak Špilas, kurva! Zrychtuj si bordel tama! A Veruna To je vydět, že sa profesionelně nekurviš, kurva! Viš jak sů ty mrduchtivé kunčafty, co si mně kupujó, zatrtkané? Grncóle na chlupách u ryciny maji jak pimpongáče, mezi prstiskami svrab, kurva a dyž jim před cumlačkó ohrnu tu kužičku smradlavů, vyleti ven asik tak padesát masařek! A já Kurva piča, tož eslik sa ti totok ekluje vzit k sobě do pelóchu, tož si vypatlaná jak Evička Farná! Taková krása, to sů pravé chlapy, dyž mají ty masařky! Co já bich za to dala! Ale bo si moje nejlepči kamarátka, tož ti pomožu. Dopoledne, dyž je muj darmožrůt ve škole, kurva, tož si možeš ty svoje chuje smrduté tahať k němu do mrdniku a dělat s nima co si enem vymysláš. Tož sme to domluvily krásně, pak sa ožraly a dyž sa probraly, šicko bolo čupr gut.

 

Hnetkaj druhí den, kolem deseti hodin, sotva su fstala, Veruna. Celá bola navlečená vtem svém šlapajzňáckém skafandru, kurva, samý latex, šminka a podvazek a za kokota tahla takého burana ožratého v montérkách. Nejdřiv sa mi chvilu filcovali u lednički, jazyčiskami  rajtovali v mordách, až su si mislali, že jim z teho plomby vypadajó, pak Veruna vindala zpodlatexu mlikárnu, kunčaft sa ji na ni hnetkaj přicucl jak svině ke struku, kurva, a oba dva sa vykodrcali nahoru do patra, gde má sinátor mrdnik. Zapadli donitř a veliké rachocáni bolo, šicko sa otřásalo jako plynová komora, dyž tam esesmani pustijó ten plin, kurva! Po pjeti minutách sa zasik šicko vyklidnilo, ticho veliké nastalo a Veruna s kunčaftem dó dolu jako dyby si eště před chvilkó nerajtovali v gulách a Frndulách a Miluno, tadyk máš cosik od cesty a Veruna mi dala dvě pětky kurva! A já di do piči, to je čupr gut!

 

Odpoledne připrckal dom sinátor, viletl pičus nahoru do mrdniku, nejdřiv nic a za chvilu leti dolu a lidi zlati, debil retardovaný, na dřevičku gumu použitů, prohližá to, a Maminko, podivej sa, co su našel u sebe v pokojičku! Ježišmaria, prase přiteplené! Hnetkaj su ho zala přes kešeň nohó a dyž scel jedět za co ju dostal, přišila su mu druhó! Vite, on je pičus nevzdělany! Mislá si, že lidi vznikaji tak, že je maminka visere a ogáři že ty svoje lulánky mají enem na crkáni! Tož tak.

 

Nazitři sa šicko opakovalo. Kolem desátej připrckala Veruna z hospy, gde zbalyla jakéhosik prasáka nadrbaného, chvilu sa s nim romantycko oslintavala v přecini a pak hr nahoru do mrdniku. Zasik sa začalo šicko třást mohutně, hrničky v almaře poskakovali, ježišek aji s křiškem upadl ze zdi, tchyňa sa zobrala a začala jedovať, no jeje! Tož ale pak sa to stalo! Najednó strašlivé békání, dveřiska bůchly a sinátor dolu leti, na sobě nic a za nim ten ogár nečistý se stopořenym kokotiskem, v pazóře sinátorovo slipky servaté, a Stuj neochmirku, já ti oplodnim dirku kakaovů! A za těmi dvěmi Veruna s kozami venku a holó rytí bježi a burácá, Miluno, ten tvůj darmožrůt mi přebral kunčafta, kurva! Lidi zlati! Já zapomněla, že je sobota a že sinátor zvostal dom a Veruna s tim jejim prasákem tam vletli eště dyž spal! Tož a ten Verunin prasák bol jak na frndy, tak na lulány a jak tam opatřil teho malého chuja na kavalcu, tož sa rozrajcoval jak dyž sa mladé robce popepři poštěváček, kurva, nechal Verunu Verunó, nakopal ju do ryti, a scel mi teho mojeho chuja oject! Tož kurva! Jak su tam stála, tož su je šecki tři zala přes kokosy nohó, zrasila je domrtva, Verunu přehodila přes plot k ni domu, hajzlu prasáckému otočila šrajtoflu, eště jednó ho propleskla a hodila na hnuj, a sinátora mého darebného zrasila jak to už dluho nezažil! Takhle mi čuňačit s těmi huvady! Tož ale co. Alespoň je zasik o pět chlupů chitřejši. Viděl Verunino vibaveni poměrně kvalitni a to je gut! A gdo má něco proti, ať mu uhnijó bradafki! Tož tak!


8 názorů

no ta je ale kraaaasnaaaaa! :-) Honzyk Tip.

no ta je ale kraaaasnaaaaa! :-) Honzyk Tip.

pane honzyku, to je moc pjekná básnička. Poučná a ze života.

Honzyk
02. 09. 2011
Dát tip
vydrandi si saska ten by o to stal vydrandi si saska nestuj opodal * vydrandi si saska mrdka vyleti telu ulevi se duse odletiiii:DDDDDDDDD

prej vydrandi saska! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Honzyk
02. 09. 2011
Dát tip
...nechame ji, at si vydrandi saska sama, tak bych to videl:D

to toho vašeho spolku bi se hodila ta hnusná chlupatá Maruna, jak mi bil s ní Pavlík nevjerní!

no nevim Honzyku co?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru