Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Máte doma radiátor?

02. 09. 2011
0
6
596

 

V některých situacích je lepší se usmát a prohodit „jsem v pohodě.“ Než vysvětlovat, proč si právě já, (Ta blondýnka s nohama od paží až na zem, ta, kterou táta musel hlídat vzduchovkou, aby neodešla s tím největším punkerem nebo motorkářem. Ta, která už přehlížela poznámky „čičíí“, troubení z aut nebo pískání.) chce rozbít hlavu o nejbližší radiátor.

Skutečně může jiný člověk pochopit, co se mi děje v hlavě? Opravdu mi nejbližší přítelkyně může poradit v něčem závažnějším, než je nevydařený sex S NÍM nebo špatně obarvené obočí? Vážně mi můj nejlepší gay přítel může pomoci s problémem „jak přestat být tak hrozně naivní?“ nebo je jen otázkou času, kdy se naivita vypaří a zůstane jen holý fakt? Možná je tím pádem lepší s radiátorem nebo s nejbližší pouliční lampou být ta doubře, počkat a poučit se ze svých chyb. Vždyť jednou stejně zhebnem, tak proč se namáhat? 


6 názorů

BigBivoj
28. 09. 2011
Dát tip
my máme přímotop

halivera
05. 09. 2011
Dát tip
my tedy radiátor též nemáme

Honzyk
02. 09. 2011
Dát tip
nemame!:D

Depka
02. 09. 2011
Dát tip
ach jo

Max Hutar
02. 09. 2011
Dát tip
aha

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru