Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kdo jsem já?

06. 09. 2011
2
9
1041

 

Kdo jsem? Nikdo z vás neví. Tuším, že ani nechce vědět, ale stejně vám to povím.

Výhodou virtuální sítě je, že nikdo nikdy neví, kdo je na druhé straně. Asi to nevíte, ale já tu byla už několikrát. Jako dospívající holčička, co si jde hodit mašli, jako chlapec nic netušící o životě a tak dále a tak dále. Tolikrát jste mi komentovali „díla“, tolikrát jste mě kritizovali za pravdu, kterou jsem vypustila ze své špinavé držky.

Jako šestnáctiletou brunetku mě více z vás bralo za již dospělou a tím pádem i tu, která by měla psát kvalitní poezii. Měla by být kvalitní celá. Neměla by brečet nad každou negativní kritikou, co uvidí na svém účtu a potom se přihlásí na jiný a tam je taky. Dokonce i od stejného autora. Jak milé.

Ale kdo jste vy, abyste mi mohli říkat, co jsem? Kdo jste, abyste mi mohli kritizovat city? Ani nevíte, jak to třináctiletou dívku zraní, když si s jejími slzami, hořkým smíchem a rozbitou láskou, vyjádřenou v básni vytřete konečník.  Jak se potom cítí.

Přitom ani nemáš právo otevřít ústní dutinu, dědo!

Tak to jsem já. Maska lží.  


9 názorů

BigBivoj
28. 09. 2011
Dát tip
ha, právě jsi byla odhalena... jsi panna baba jaga

A co když ani jedno?!

Petrusha
06. 09. 2011
Dát tip
já ze zástupu babek plesnivejch si myslím, že v 13ti majú buď už byž holky velké, alebo nenavštevovať domov dôchodov, to vieš, vekom už ti je jedno, či sa niekto urazí za to, čo si človek myslí, alebo nie ... chm ... de má tu húúúl?

Honzyk
06. 09. 2011
Dát tip
...slusna definice jemne posranyho virtualu...(

Max Hutar
06. 09. 2011
Dát tip
Bravo, odpaněná panno! *

tak své city nezveřejňuj, když ti vadí názory. dědek plesnivej

jezis.... no nikoho vosklivej komentar nepotesi, ze jo a neni na svete clovek ten, co by se zavdecil lidem vsem tak na to hod bobka

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru