Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vyhlásenie výsledku súťaže tlmočník - 13 kolo

10. 09. 2011
0
22
1440
Autor
T.K.

Do súťaže sa tento krát zapojili dvaja súťažiaci. S toho len jeden súťažiaci sa zapojil do verejnej časti súťaže. V tejto forme súťaže získala súťažiaca - Heartrate 13 tipov, k tomu keď prirátame 3 tipy za neverejnú časť vyhráva v celkovom ponímaní toto kolo súťaže s celkovým počtom tipov

 

16

 

Tým že sa zapojila aj do verejnej súťaže sa zároveň stáva aj držiteľkou zeleného trikotu, keďže ostatní súťažiaci sa o verejnú časť súťaže nezaujímali, resp. ju prehliadli, tak sa im do celkového súčtu bodov zaratáva z verejného kola - bohužiaľ  0  tipov. 

autor diela počet tipov vo verejnej časti počet tipov v neverejnej časti Celkový počet tipov celkové umestnenie
Heartrate 13 3 16 1
Aleš-Novák 0 3 3 2
Aleš-Novák 0 1 1 3

 

Takže je to celkom jasné prvé dielo zadáva Heartrate a keďže je víťazskou aj verejnej časti súťaže a je v podstate aj víťazskou zeleného trikotu a zároveň aj víťazskou žltého trikotu tak zadáva dielo do verejnej časti.  Aleš-Novák zadáva tento krát dielo do neverejnej časti súťaže. Dúfam že obe diela oslovia natoľko čitateľov, že bude účasť vyššia. Obom účastníkom k gratuľujem k získaným pozíciam. Zároveň prosím oboch aktérov aby svoje zadania zaslali na moju adresu do pondelku do 15.00 hod. Zároveň ich prosím aby mi poslali čím skôr potvrdzujúcu správu, že prijali postavenie zadávateľov témy pre  ďalšie kolo. Ďakujem !


22 názorů

papouch
12. 09. 2011
Dát tip
Díky. :)

Ferry
12. 09. 2011
Dát tip
Ať budeš kdekoli, Alešku, užij si to !!!

budu celý týden mimo dosah Písmáka, tak už předem přeji všem překladatelům hodně sil do příštího kola :o)

heartrate
12. 09. 2011
Dát tip
děkuju za přízeň mně i soutěži a za gratulace, děcka, a večer vzhůru do dalšího kola! Marku, to sousto, cos nám připravil, bylo dobré, nedalo se slupnout jako malina, ale zato se jím člověk zasytil na dost dlouhou dobu

T.K.
12. 09. 2011
Dát tip
Prestne tak buď na adresu T.K. , resp. na adresu Johann Wolfgang Mária Amadovič....to je v podstate jedno - takže budem ťa očakávať že sa opäť zapojíš plnohodnotným spôsobom ktorý poteší najmä ostatných čitateľov

Diana
11. 09. 2011
Dát tip
Aha, a to avízo pošlu na adresu T.K. Je to tak? Neveřejné soutěže jsem se už zúčastnila, ale té veřejné zatím ne. Dík za vysvětlení.

T.K.
11. 09. 2011
Dát tip
Diana ty si sa pýtala ako sa rozlišuje verejná časť od tej neverejnej . Je to v podstate jednoduché verejnú časť si uverejňuješ sama prostredníctvom tlačítka vloženie diela, ktoré nájdeš v ľavo hore a teda dielo je priamo uverejnené na tvojej stránke - posielaš len avizo od diela, aby mohol byť v tabuľke ktorá sa nachádza pri zadaní uverejnený odkaz, aby čitatelia nemuseli hľadať dielo. Preklad zadania neverejnej časti sa zasiela prostredníctvom pošty na nick T.K., ktorý uverejní všetký diela akoby pod svojím nickom...teda tajne.

Muamarek
11. 09. 2011
Dát tip
Asi jsem nezvolil pro soutěžící nejlákavější sousto, alešovi a hertrate děkuji, že se zúčastnili a snad je to bavilo :-)) Heartrate - veliká gratulace, popasovala ses s tím parádně... A dalším překladům zdar :-)) Díky, Johanne :-)) Marek

ještě než se nad minulým kolem zavře voda, chtěl bych ctěné čtenáře i čtenářky poprosit o nahlédnutí k dílu číslo 3 http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=391762 včetně diskuse :o) typická ukázka toho, jak básníci bývají často nepochopeni :o)

Ferry
11. 09. 2011
Dát tip
:)

heartrate
11. 09. 2011
Dát tip
.. ale aspoň tu veřejnou část, prosím :) já si to taky mimo soutěž střihnu a kdyby si někdo zkusil bejt na tebe protivnej, já bych ho zmastila!

Ferry
11. 09. 2011
Dát tip
zadání se mi líbí vždy, ale...

heartrate
11. 09. 2011
Dát tip
to je dáno tou nízkou účastí, Ferry, bohužel.. ale teď by se ti mohlo zadání líbit :)

Ferry
11. 09. 2011
Dát tip
Za díla i účast posílám vítězům poklonu. :) Ta veřejná část bohužel obírá neveřejnou o půvab tajemství, neb po přečtení básně na hlavní stránce nebylo obtížné rozluštit, kdo je autorkou jedné z básní utajených umělců.

Diana
11. 09. 2011
Dát tip
Gratulace oběma výhercům! Těším se, co jste vybrali pro 14 kolo. Už jen číst ta zadání je radost! Obě zadání 13 kola byla velmi dobře zvolena. Bohužel pro nával práce po návratu z dovolené jsem se z nich těšila jen pasivně. Nějak mi uniklo, že je neveřejná a veřejná část - jak se to vlastně liší?

T.K.
11. 09. 2011
Dát tip
Takže vážené dámy, vážení páni práve som si prečítal obe zadania,ktoré mi dorazili tak ako od Heartrate tak od Aleša. Prezradím že tento krát to bude zaujímavé a to pre výber jazykov, ale aj samotných básni...obe sú nádherné. Nechcem zatiaľ moc prezrádzať ale pre nabudenie ostatných prezradím len toľko, že tak ako minulé kolo tak aj teraz ostávame pri angličtine a ruštine V neverejnej časti sa bude súťažiť v preklade z ruského originálu - inak je to veľmi pekná romantická báseň, takže citlivé duše si prídu na svoje ! Vo verejnej časti sa bude prekladať zadanie od Aleša, ktorý si pre čitateľov vybral z anglického originálu - ide o báseň hravú ktorá svojou hravosťou zaujme v dobrom zmysle slova "pochabých bláznov"...aspoň ak som dobre pochopil. S angličtinou sa totiž kamarátim cez dlhé lakte. Takže naozaj je na čo sa tešiť

heartrate
11. 09. 2011
Dát tip
děkuji, Bivoji, zvítězila jsem spíše kontumačně, protože to skoro všichni ostatní závodníci předem vzdali, takže žádná velká sláva.. to jsem zvědavá, kdo bude soutěžit v tomhle kole kromě Marka, když my dva s alešem nemůžeme! nějakou diskusi přeložit klidně můžeme, ale neumím si představit, že by někdo dobrovolně hodnotil soutěžní díla :)

BigBivoj
11. 09. 2011
Dát tip
Máš pěkná trička heartrate, budou ti jistě slušet a gratuluji ti k prvenství tak náročné dvojetapy !! Možná by jsme mohli překládat nějakou diskusi. Ale do jakého jazyka, to sám čert ví.

heartrate
11. 09. 2011
Dát tip
a já gratuluju alešovi :P tak jsme si pogratulovali navzájem, moc velký zájem o soutěžení teda tentokrát nebyl :( čekala jsem, že aspoň ta veřejná část přiláká víc lidí! tak já jdu hledat něco rozumnýho k překládání napříště

Gratuluji heartrate. je prostě dobrá, no :o)

T.K.
10. 09. 2011
Dát tip
avi

T.K.
10. 09. 2011
Dát tip
avi

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru