Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NIC

13. 09. 2011
5
7
619

Paličku od bicích nenápadně převaloval na konečcích prstů, sálem se ozýval pískot a někdo už i začal řvát. Zněly výkřiky tipu hanba, kurvitel blán a podobně. Potom odešel. Dlouho se nevracel, ale nakonec to vlastně nikomu nevadilo. Jediný komu to bylo líto byl příslušník policie České republiky, kterému mrtvola neznámého bubeníka nečekaně zkřížila cestu do práce a on tak musel začít pracovat bez kafe a několika koblihů jak ho to naučili američtí kolegové. Heavy metal evidentně neposlouchal. Koneckonců jeho chyba. To on nikdy nepoznal jaké to je se ráno probudit a nic si nepamatovat ani nepoznal krásné zvuky elektrických kytar a neslyšel křičet narvaný sál. Do konce života tak jen vzpomínal na to zamlžené pondělní ráno bez kávy a na bubeníka s paličkou od bicích vraženou do srdce. Policista nevěděl, že ta stejná palička měla být původně hozena do davu v sále a zachycena nějakým šťastným fanouškem. To se mohlo stát, ale nestalo. Kapela totiž nedorazila.... Tedy až na bubeníka...


7 názorů

dobrý téma, dobře zpracovaný. nejradši bych četl dál, kdyby bylo co... T* 


clovrdik
03. 11. 2012
Dát tip

dobře napsaný, líbilo se mi to


Paidalinka
13. 09. 2011
Dát tip
Je to krásně naladěné. Už od začátku se zdá být jasné, že se stane něco strašného a po dobu, kdy jsem tohle četla se mi honilo hlavou.. jak to udělal nebo jestli mu to udělal někdo jiný... Solový bubeník? Kapela? Hodně otázek a všechny zodpovězené.. Tip.

Gymnazistka
13. 09. 2011
Dát tip
Pěkný, to by mě nenapadlo. Tip.

Honzyk
13. 09. 2011
Dát tip
smutn...y..))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru