Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bůh mě nezná

02. 10. 2011
4
4
1919

 

Ubalený cigáro a tabák mezi zuby. A vzpomínky. Krvácení ze srdce. Nevyřčené i vyřčené otázky plují vzduchem a já nemůžu dýchat. Dusím se. A zítra zase mezi novými lidmi. Úsměvy a tak, ale pak... Zase slzy.  Marně přemýšlím, zda si Bůh všiml mojí existence. Moje modlitby jsou naprosto zbytečný a moje naděje kdesi v dálce. Loď se oddaluje. Milovat! Chci zase jeho ruce, jeho ramena, jeho ústa. Chci všechno a nemám nic. Jen ty slzy. A Boha, kterej mě nezná. V alkoholvým  oparu usínám. Usínám navěky.

Ne! A zase to odporný ráno, ráno bez Tebe, bez lásky, bez smyslu. Otevírám knihu svýho života, listuju a listuju.  Do zblbnutí, stránku po stránce. Jsou všechny prázdné, tak jako moje srdce. Ne, to je vlastně plné. Tebe! A tys mě nechal. Nebo jsem to udělala já? Všechno je zmatený. Svět je celej špatně. Nebo jsem já celá špatně. Chci to na někoho svést. A nebo někoho svést? Ne, chci jen Tebe. A Ty? Miluješ, ale nechceš. Co je tohle sakra za blbost? Zase ty otázky. Dusím se!

A Tys mě vymazal. Bojím se. Žít. Bez Tebe.

Chybíš mi. Lásko. 


4 názory

No komentář macechy není zrovna dvakrát originální, že :) jinak to sice působí naprosto klasicky, dívčí pláč, nicméně je skvělé mít tyhle pocity, jednou za ně budeš ještě ráda. hmm...a můj komentář taky není zrovna dvakrát originální :)

VH64
26. 06. 2012
Dát tip
Mžná škoda, že si tě asi mnozí tady zašuplíkovali jako dalšího "vylévače srdce" - soudím z toho, kdo ti sem chodí a hlavně z toho, kdo ti sem nechodí. Možná jsi srdcevylévač, ale hodně nadstandardní, rozhodně si vylévej dál, tohle musí zaujmout. Jednou budu pyšnej, že jsem tě už tenkrát pochválil...

macecha
17. 02. 2012
Dát tip
nezoufej, přijde další láska ... T***

srozumeni
02. 10. 2011
Dát tip
smutné...*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru