Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jsem

11. 10. 2011
4
20
2280
Autor
saori

 

Můj přítel mě bije. Můj přítel mě týrá. Můj přítel je magor. Říká mi "děvko", "čubko" a "kurvičko". Bije mě pěstmi do stehen a paží. Někdy do obličeje. Bere mi mé tváře a štípe do nich, aby se tam objevily malé nafialovělé modřiny, které postupně změní všechny barvy. Kroutí mi ruce. A krk. Vezme mě za krk a škrtí. Dokud nezměním barvu a dokud ho nepoprosím aby mě pustil. Natačí si náš sex na mobil. Natačí si když mu kouřím ptáka. Strčí mi ho hluboko do krku, až se mi chce někdy zvracet. Ale dělám to. Pak mi do mé malé pusy nacpe své dvě, velké koule. A já saju a saju. Nemůžu dýchat. Pak si na mě sedne a já mu musím lízat zadek. A pořád si to celé natáčí. Prasák. Postříká mi obličej a pusu, plivne na mě a rozmaže mi to po mém, pracně naličeném obličejíčku. A pak šukáme. Drsně. Bije mě přes kozy a přes obličej. Vidím malé hvězdičky a slyším zvonečky. Pak vezme polštář a začne mě dusit. Ztrácím vědomí ale pořád se držím a vzdychám. A držím. Pak přejde k psychickému teroru. Říká jak myslí na svou bývalou. A jak by bezmě bylo vše jednodušší. A já držím slzy a ležím otečená ke zdi. Představuju si při tom cokoliv, jen aby jeho věty zůstaly v bezpečné vzdalenosti od mého mozku a připustily si je. Myslím na to, jak nám spolu bylo kdysi krásně. Jak jsme chtěli mít rodinu a děti. A malé koťátko. Na všechny krásné věci, co mi říkal. Mám pevně sevřené víčka a usilovně se ho snažím neposlouchat. Tak rád mi ubližuje a vyžívá se v mé bolesti. Ležíme a já pomalu umírám. Umírají mé city k němu. Přitáhne si mě k sobě. Nenavidím jeho dotek. A objetí. Mé tělo se chvěje a přeje si, aby zůstalo nedotknute. Hladí mě po mých dlouhých černých vlasech, slepených potem a sperma po našem šukaní a říká že to zvládneme. A já se tomu snažím věřit, i když vím že se to ani zdaleka nezmění. A já bych ho měla přestat milovat. Měla bych, že ? Ale nejde to. Miluji ho k zblaznění přes to vše jak moc mi ubližuje. A každé ráno se probuzím s otázkou, jestli to někdy skončí.


20 názorů

Chockl
14. 05. 2013
Dát tip

šílenost


Jonash
09. 02. 2013
Dát tip

Pravda je , že tvé témata v tvých dílech se moc často nemění..  SEX, PRASÁRNY, UBLIŽOVÁNÍ a SEX.. netvrdím že jsem přečetl vše  a taky netvrdím že je to špatně... je to tvůj styl :) jen by mě zajmalo kolik ti je ? :D  ale jinak za tvojí osobytou, neotřelou tvorbu tip.


FAE BOMB
04. 11. 2011
Dát tip
(písmenka): Mám chuť někoho zmlátit... Máš vo víkendu čas?

saori
29. 10. 2011
Dát tip
Jsem v pořádku a vážně nepotřebuji pomoc.

Chigwell
29. 10. 2011
Dát tip
To je čtvrtá a poslední věc,kterou jsem od tebe ze zvědavosti přečetl a vše mi spíš,než rádobyumění vyznívá jako prosba o pomoc...jsi v pořádku?

FAE BOMB
28. 10. 2011
Dát tip
Popsané praktiky jsou značně nestandardní...

saori
28. 10. 2011
Dát tip
co to máš společného se sexuální orientací ?

saori
28. 10. 2011
Dát tip
Nevidím důvod, proč bych nebyla :)

FAE BOMB
28. 10. 2011
Dát tip
Promiň, ale jseš duševně zdráva a s obvyklou sexuální orientací?

saori
12. 10. 2011
Dát tip
na všem je aspoň trochu pravdy.

Sněžka
12. 10. 2011
Dát tip
A nebo je to masochismus... Doufám, že jen literární ;o)

těžko se odhaduje, kde je hranice mezi osobním prožitkem a literární fikcí. Pokud je to celé osobní prožitek, pak obdivuju, že to dokážeš takhle popsat a zůstat v tom...pokud je to čirá fikce, tak smekám.

saori
11. 10. 2011
Dát tip
to si nemyslím. co je na tom těžkého ?

určitě to sem patří. těžko se to komentuje...

saori
11. 10. 2011
Dát tip
já to smazala, teď jsem do dala obnovit, protože si myslím, že to tady patří :)

jako bych to tu už někdy četl...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru