Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mé myšlenky o tobě

26. 10. 2011
3
3
330
Autor
MoNiKa243

                                                    

                                                         

Vstoupil si do mého života a nejspíš tě už neuvidím, prohlížím si tvoje fotky a i před nimi se stydím. Stýzká se mi i se zlobím,to ti však už nejspíš nikdy nepovím.

Zbyla mi na tebe jen nekončící vzpomínka. Proč si odešel? To zůstane navždy nedořešená hádanka.

Nevěděl si co k tobě cítím-že po tobě dychtím. Chci zažít blískost našich těl,ale tys jak vánek uletěl. Že tě miluji nemohl si tušit! Pro tebe bude moje srdce navždy bušit.

Oba spíme pod stejnou oblohou,máme deset prstů na nohou , posloucháme hudbu totožnou, což je jazz a rock a někdy mám pocit,že jsme si chvílema tak blízcí, že stačí udělat jen krok.

Jenže oba jsme stydliví a tak trochu prchliví. Také nám brání věkový rozdíl,což má na celé věci svůj podíl.

Někdy mám pocit,že se ti také líbím a hodně věcí s tebou sdílím, ale co když je to právě naopak a ujel nám posledí vlak,co když se mýlím?

Chtěla bych vědět co ke mě doopravdy cítíš,co vidíš když se na mě podíváš,co prozrazuje moje tvář,co si o mě myslíš? Plno otázek mojí mysl zatěžuje,po řece myšlenek loďka s někým pluje. Jsem to já! Já zvědavá!

Docela se bojím,že to neustojím. Kdo mi bude teď na piano hrát? Kdo se bude tak krásně smát? Kdo na chodbě bude hrdě stát? Proč mi musí život tohle potěšení brát?

Mám v sobě velký smutek,kéž by se stal dobrý skutek a tys na bílých schodech stál, tak krásný a mnou milován. Kdyby si stál v ten osudný den na jistém místě, naplnila by mě radost a začalo by mi tlouci srdce to vím jistě. Řekl bys mi třeba jen: "přeji pěkný den",ale to je jen můj sen. Nejspíš se to nestane a já marně doufám, ovšem zatím malou naději mám a fakta a pravdu teprve hledám.

Co asi teď právě děláš? Spíš a nebo běháš? Nebo hraješ mariaš? Ale co je mi vlastně po tom když jsme si pomalu ani nepodali ruku. Nevím proč,ale pořád na tebe musím myslet v duchu. Pořád se mi vybavují tvoje slova, znova,znova a znova. Každou chvíli mi tě něco připomíná a velmi mě to dojímá ať už je to na výletě,u jídla či o tobě někdo povídá.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              


3 názory

Benetka
03. 04. 2023
Dát tip

Tohle napsala před dvanácti lety nějaká nešťastně zamilovaná puberťačka. Je tam spousta pravopisných chyb ale také spousta docela originálních rýmů. Možná to chtělo zvolit jinou formu zpracování. Ovšem to je koneckonců úplně jedno neboť autorka tu od té doby nebyla. Což je škoda. Rád bych si přečetl kam se za ty roky posunula...


eviiička
16. 12. 2011
Dát tip
Mě se líbí ten začátek, ale dál už jsem to moc nevnímala... Však dám tip za pěkné některé rýmy! Ale oprav si někde chyby... :) :) A za čárkou se píše mezera... :)

Petr.II
14. 12. 2011
Dát tip
jo, proč ne, T

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru