Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vyhlášení soutěže "Slovo má" - poslední kolo

03. 11. 2011
1
6
1351
Autor
slovoma

Vyhlašuji výsledky dlouhodobé soutěže "Slovo má"  - poslední kolo a zároveň se všem soutěžícím omlouvám za tentokrát veliké zdržení při vyhlašování způsobené nejen pracovními povinnostmi. Děkuji za pochopení.

 

 

1. místo - aleš-novák

 

2. místo – brackenridge

 

3. místo – SUVR

 

4. místo - Adrianne

 

5. místo - maruna

 

 

První čtyři úvodníky budou vyvěšeny na úvodní straně..  od čtvrtého místa.  Hodnocení porotců pak najdete pod jednotlivými díly zveřejněnými ve sbírce - Poslední kolo.

 

Vítězi  patří gratulace a tričko.

 

Vzhledem k tomu, že je to poslední kolo této soutěže, chci poděkovat především všem porotcům, kteří se na soutěži podíleli ve složení dle abecedy: akredit, Alimra, Armin Tamzarrian, Belgie (alias Extra vagan C alias Pagan), Pišta_Hufnágl, Pomerančová, Santi€ a Vaud.

 

Speciální poděkování směřuje směr jižní Čechy k panu Jiřímu Staňkovi, který nám svoji přízeň a hodnocení věnoval téměř po celé trvání této soutěže. Ještě jednou velký dík!

 

Úplně na konec jedno speciálnější poděkování patří samozřejmě všem účastníkům. Bez nich by místo na úvodní straně bylo více než dva a půl roku prázdné.

 


6 názorů

:-) gratuluji vsem vitezcum i zucastnenym!

jejdavilda
05. 11. 2011
Dát tip
moc se neraduj Aleši, kdyby se to jmenovalo Posledníslovoma tak na Marvina nemáš šanci

slovoma
04. 11. 2011
Dát tip
Rášek - všechna ještě ve sbírce být nemohou, doplňují se tam postupně podle toho, jak jsou zveřejňována na úvodní straně. A na úvodní straně se zveřejňují od 4. do 1. místa.

díky i organizátorům...škoda že to končí.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru