Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Úvodník od autora maruna

03. 11. 2011
0
2
559
Autor
slovoma

Úvodník, který se neumístíl na prvních čtyřech místech Posledního kola soutěže "Slovo má"

Slovomá
Chvíli jsem přemýšlela nad názvem SLOVOMÁ .
Slovo má písmák další v pořadí
stále žijeme v naději
že nás čtenář i kritik nezradí
ale co když upadnu v zapomnění
svou bitvu dohraji raději
do boje písmáci
přijměte kritiky
každý z nás je přeci písmák Veliký
slovo má…. slovo je jazykovým znakem vyjadřující naši momentální náladu, pocity , přání . Jeho forma je libovolná a mezi touto formou slova a obsahem lidského vědomí neexistuje žádná přímá souvislost. Tedy ve většině případů. Bez nich by písmáci neměli šanci se vyjádřit k dění kolem nás, sdělit svá nejtajnější přání, básně, prózy, povídky. Tolik nedocenitelný význam slovo má…..


2 názory

můžu i já něco napsat, diš píšu růženkofštinou??? Jinak sem strašně chitrá a neskutečně talentovaná. Ale hrozitánskí sem se lekla, že zas ta hnusná Maruna s kuchině co mi sfedla Pavlíka něco vivedla!

slovoma
03. 11. 2011
Dát tip
Hodnocení poroty: Armin Tamzarrian – Nebetyčná hovadina. Více slov nenacházím. Vaud – páté místo Pomerančová – trochu zmatené, přijde mi, že text nedrží pohromadě, jako by se nemohl rozhodnout, jestli chce být rozmarný, filosofující nebo vznešený Alimra – třetí místo

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru