Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nová kniha pro děti Galantní kocour je již v prodeji!

15. 11. 2011
0
27
2013

Aby nedošlo k mýlce, že jde o reklamu - spoluautory veršů jsou písmáci a mezeřané .)

Nevíte čím potěšit Vaše ratolesti k Vánocům?

Máte dost pokémonů, jiných televizních zrůdiček a Kouzelná školka už není co bývala?

Řvou, válí se na koberci a chtějí sníst něco, čím se beztak začnou dusit?

Na antikoncepci je v tomto okamžiku již pozdě, ale minimálně můžete zkusit novou knížku nakladatelství Mezera Galantní kocour od výtvarnice Petry Podzemské - autorky, ilustrátorky a majitelky známé značky Pruhovaný kocour.


Knížka potěší nejen malé čtenáře, prcky, kteří písmenka moc neovládají, ale hlavně jejich rodiče a prarodiče,  kteří díky ní stráví se svými ratolestmi příjemný čas prohlížením obrázků a čtením veselých básniček a říkadel.


Kniha má také pevnou vazbu, takže knížka krom obohacení ducha vašeho dítěte může sloužit i jako účinne trestadlo.


Zkuste sami a uvidíte - klik zde!



Dodatek : Nakladatelství MEZERA rozhodně neschvaluje a nenavádí nikoho k násilí na dětech. Při výrobě knížky nebyl zabit ani zraněn žádný kocour.






27 názorů

Mabi
02. 03. 2012
Dát tip
Tak o knize jsem již dávno napsala, článek vyšel. Nicméně, že by mi někdo z nakladatelství alespoň napsal - Bittnerová, běž do háje, tak to se nekonalo. Ale já vím je to proto, že je nakladatelství "zahlcené", to jsou všichni. No nic. Příště nebudu plýtvat silami pro jiné, nýbrž se soustředím na vlastní psaní...

Mabi
22. 11. 2011
Dát tip
pokud by byl zájem o článek sem: http://bittnerova.bigbloger.lidovky.cz/c/232559/V-charvateckem-kostele-se-klasika-krisla-folkem.html a sem: www.webmagazin.cz, tak se ozvěte na rezi@email.cz

Muamarek
21. 11. 2011
Dát tip
http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=397218

hlavně, že nikdo neumřel

Muamarek
21. 11. 2011
Dát tip
Mabi: Jako jeden ze spoluautorů, jakmile dostanu knížku do rukou, napíšu na ni recenzi a šoupnu to sem na server... Marek

Mabi
17. 11. 2011
Dát tip
Tak jasně, ale pokud víš, kdo v té knížce z Písmáku publikoval, mohla jsi to sem napsat.-)

to už není bohužel v mé kompetenci .)

Mabi
17. 11. 2011
Dát tip
Souhlasím ale s Alešem, že ta anotace i na webu je poměrně nešťastná, bylo by přinejmenším vkusné uvést alespoň autory, kteří se na publikaci podíleli. Takhle to může totiž působit skutečně jen jako reklama paní Podzemské. Nehledě na to, že reklama na Písmáku by měla směřovat právě k tomu, co knížku s Písmákem spojuje, protože to je právě pro místní "obyvatele" zajímavé. Ale to je skutečně záležitostí toho, kdo vymýšlel koncepci celého PR této knížky.

ježišmarjá, a jak se asi z té upoutávky pozná, že tam je víc autorů?

děkujeme, Mabi! Některé reakce lidí jsou mi prostě záhadou .)

Mabi
17. 11. 2011
Dát tip
Hm, pokud jsou tam skutečně verše autorů, kteří dostali pro svou tvorbu prostor na Písmáku, tak sem ta upoutávka patří. Právě to, že mohli publikovat takhle veřejně jim totiž mohlo pomoci v tom své psaní zlepšit, konfrontovat s názory čtenářů a přemýšlet o své práci v širších souvislostech. V tom jsou podobné servery nenahraditelné! Já jsem také kdysi začínala na Písmáku a dnes mám knížku vlastní. Je to prostě otázka vývoje. Takže já za sebe všem autorům, kteří v knížce jsou, gratuluji a přeji jim hodně zdaru při další práci.A ostatní Písmáci by měli být pyšní, že kolegové z jejich řad společnými silami vydali knihu, nebo se alespoň na ní podíleli.

Marku, nerozporoval jsem obsah, jen způsob prezentace.

Muamarek
16. 11. 2011
Dát tip
Aleši - jako spoluautor veršů k této knížce chci čistě zaujatě říci, že básně i obrázky jsou pěkné a dítěti se knížka líbit může. Budu-li pak mít trochu času, napíšu recenzi - snad příští týden... Marek

jejdavilda
16. 11. 2011
Dát tip
ten kocour je fajný

půjčím ti lopatičku...

ale bábovička již byla rozdupána, není cesty zpět z tohoto kruhu nedůstojnost :-D

já jsem si nezačal :o)

až najdu na svém telem dostatečnou ohavnost, kterou bych mohla vystrčit a trumfnout te, tak napíšu ! :D

tse...vystrčený zadek...:-)))

tak si to kup a zjisti si to, vyplazený jazyk převeliký! :D

a jak se to pozná z tvé upoutávky? je tam jen "kniha ...Petry Podzemské - autorky, ilustrátorky a majitelky známé značky..."

aleši - říkanky ale tvoří texty některých písmáků jen tak pro zajímavost .)

kouknul jsem na ten odkaz, nápis na knížce skoro není vidět, když je na pruhovaném podkladě...ale to je asi jen tím zmenšením. Neber to jako nevděk. Jestli tu knížku někdo četl, tak ať sem pošle recenzi, tohle je fakt amatérský server, ne e-knihkupectví.

dobrý, vox populi promluvil, myslela jsem, že vám to jen udělá radost, nic víc, tak já už vím sem nic dávat nebudu .)

obávám se, že tohle bude opět označeno za nemístnou reklamu. Sem patří buď upoutávky na knížky písmáckých autorů, nebo recenze. Komerční reklama tu nemá co dělat.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru