Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

MY

30. 11. 2011
1
4
599
Autor
claries

Vypisovala jsem své pocity z nešťastné lásky,proto ať je váš názor jakýkoliv ráda ho příjmu a poučím se :)

 

Tvé jemné ruce se dotýkají  se těch mích,tvé sladké rty jsou jak čokoláda kterou já mám neskutečně ráda.Tvůj hlas ,slyším tak něžný ,to jsi ty.Vzpomínáš ? ten pocit štěstí,tu dobu kdy jsme byli a TY  jen MY dva a nic jiného pro nás neexistovalo.Ta krásna doba se však rozplynula jak voda,a já teď už ani nevěřím ,kde je ta doba? Bylo to tak krásný dotýkal jsi se mě,hladil jsi mě a  já cítila ten absolutní pocit štěstí.Ten pocit když vím že mě má má někdo rád,někdo tak výjmečný ,úžasný jako jsi ty.Popsat chvíle s tebou,nebo jen tebe na to nepotřebuju věty,souvětí,čárky ,tečky stačí mi jen to jedno slovo NEBE.Pamatuješ ? už asi ne.To  jen když tě potkám chladný pocity mě napadají ,a ty jen z hlavou dole na kolenách  klečíš  a prosíš o odpuštění ale nechápeš to,já už však jen se zklamaným hlasem odpovím sliboval jsi že budem jen MY a však někdo třetí  nás rozdělil.


4 názory

claries
01. 12. 2011
Dát tip
Děkuju,všechno to co jste napsali beru na vědomý ;)

VH64
30. 11. 2011
Dát tip
Nešťastná láska nesmí bolet (jen) Tebe! Koukej vzít dění do svích rukou a napsat něco, co namýchne ty dva padouchy!

Gymnazistka
30. 11. 2011
Dát tip
Děsivá interpunkce, v první větě mě málem zabilo "mích" a dál...beru to ovšem jako typ arteterapie a rozumím ti, taky se často vypisuju z depresí a vím jaké to je zažít hořký rozchod a utápět se ve vzpomínkách...Za snahu *

Bj.
30. 11. 2011
Dát tip
tak zaprvé... pravopisné chyby do očí bijící a další nepozornosti, než sem něco pověsíš, několikrát sipřečti, esli si to napsala dobře... strašně moc se ti tam opakují zájmena, že tam skoro nejni místo pro ostatní slova... nemá to žádnou formu a vůbec to nepůsobí jako báseň, i na volné verše až moc volné... ale nevzdávej se, takovýhle životní šoky jsou pro básnění jako stvořený, tak piš, piš... ;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru