Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jsem charizmatickej (ale snáším to dobře) 3

09. 12. 2011
5
10
668
Autor
Celaskon

Sisi má ráda vůni pražených kaštanů, smradlavé sýry, čerstvé pečivo, maso (hrozně moc masa), vánoční ozdobičky a teplé kašmírové šály, které jí každý rok kupuju. Když se trochu ochladí, tak je zmrzlá jako preclík. Zahřívá si ruce v mých dlaních. Vloni snědla v Hiltonu celé obří koleno. Byli jsme v restauraci jen sami dva a personál si postupně chodil prohlížet krásnou vílu, co sní horu masa na posezení. Když se na ní dívám, tak mám zcvrklý žaludek a skoro nejím. Jsem do ní pořád blázen.

 

------------------
Ozvala se Veronique. Chtěla by pokračovat ve focení aktů. Chce nafotit celý kalendář, ale je ošklivá jako měsíc Československo-sovětského přátelství. Vymyslela něco v maskáčích a taky, že si přiveze kožich. Má menší prsa než já a je mírně při těle. V tom jsme si podobní. (Dobře, já jsem trochu víc při těle).
Kouří a mluví jak dlaždič i ve francouzštině. Trvá mi pokaždé celé hodiny, než jí nafotím dobře. Navíc jsem pořád nekoupil světla do ateliéru. Minule jsem jí nahou přivázal k mřížím na stropu kuchyně a dal jí na oči klapky. Byla nadšená. Příště jí dám asi i roubík, jak mě štvou ty její pindy.

---------------
V sobotu v 8.40 máme tříměsíční výročí, co se známe s Taniou. Za tu dobu mě jednou políbila na ústa. Má někde daleko přítele a všude kolem zástupy ctitelů. Občas mi hospodaří doma a peče buchty. Nikdo tomu nevěří. Rada od kamaráda Ondry: "Drž hubu a užívej si, hajzle!"
Koukal jsem se na horoskop, co mi poslal Tonda, a nečeká mě nic dobrého. Nevím, jak moc mám věřit v predestinaci, ale docela bych podobný průběh čekal. Zmatenost citů.
Tania chce o víkendu sedět u mě na zemi nebo na terasce, koupat se ve vaně, pít svařák, koukat na DVDčka a povídat si. Tak málo mi stačí ke štěstí... Vědět, že je nahá ve vaně a přes zed si spolu zpívat Včelku Máju. Bože, to je úchylný! Kdyby aspoň Smashin Pumpkins...
Dneska se ke mně nastěhuje někdy po půlnoci, protože jde s někým na sklenicku.
Jako vždy se nemám ptát.
Trochu žárlila, když jsem říkal, že si seženu na dnešní večer taky nějaký doprovod. Proto vlastně přijde ke mně bydlet už dnes a ne až zítra, jak původně plánovala. Taky máme to výročí zítra ráno. Mám pro ní malý dárek. Až mě jednou pomiluje, tak jí koupím Porsche.
Minule si na plese nabrala spoustu špuntů do uší, které tam rozdávali zdarma. Ví, že v noci chrápu. Možná to se mnou myslí vážně...

 

--------------------------------
Asi dnes pozvu krásnou Blueberry Jane. Je vždy neskutečně zmatená a nevím, jestli nefetuje. Určitě má ADHD.
Před časem mě pozvala do bytu svého ex a snažila se mě opít. Pak mě do rána masírovala na jeho posteli a převrhla tam lahvičku s masážním olejem. Když jsem se šel nad ránem napít, tak jsem narazil na fotku majitele toho luxusního hnízdečka. Je to dvoumetrový holohlavý potetovaný mafian, vlastník několika diskoték, který se pere v ultimate combatu. Až zjistí, že jsem spal v jeho posteli, tak mi utrhne nohu.
Jestli nevykrvácím, tak o tom napíšu povídku.
Ale v podstatě jsem pořád zoufale neúspěšnej...


10 názorů

Celaskon
12. 12. 2011
Dát tip
všechno dopadlo jinak - o oktávu líp :-))

srozumeni
11. 12. 2011
Dát tip
Docela začínám být zvědavá na tu povídku...***

Celaskon
09. 12. 2011
Dát tip
:-)))

obávám se že žádná...

Celaskon
09. 12. 2011
Dát tip
Alesi - svuj dalsi roman budu davat dohromady s telefonnim seznamem :-)

Aleši, to si rovnou pořiď telefonní seznam Barcelony a zeptej se, která čísla máš škrtnout.

když jsi tak neúspěšnej, nemohl bys u těch jmen rovnou uvádět telefonní čísla?

Celaskon
09. 12. 2011
Dát tip
rikam Ti porad, ze to nemam lehky :-))

Sodoma Gomora! Teď už vím bezpečně, že Bůh není. Tohle by přece netrpěl. Ledaže by mu došel oheň a síra. ((-:

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru