Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Uklouznutí

29. 12. 2011
2
4
1746

 

Dokola. Pořád dokola. Nebo do hola? Nervozita stoupá a vína ubývá. Je to večírek jak má být. Miluju ho! A já jsem šťastná, že Ti takhle zářej oči. Mám vás ráda, přátelé. Nejezte cvrčky, hýbou se v ústech. Vůně ořechovice a červené tváře. Komplimenty. Negativní hoch, co sedí v koutě, se z ničeho nic usmál. Mnoho portrétu a mnoho hluku. A Franky jí pomalu banány. Žárlí! Ta slečna žárlí! Ruka se dotkla druhé a mrknutí oka naznačilo velké díky. A vedle mě se odehrává lovestory. Mně jen zase utekl saxofonista mezi prsty. S nevinným pohledem. Otočíš se a je pryč, tohle malé  uklouznutí. A jeho polibek chutnal po malinách. Na žal je teď jím celý den. Dvě hodiny spánku a nová práce. Zfetovaná holka, smutná se slzama v červených očích.  Slzy bolesti někoho jiného. Někoho, kdo se o tom nikdy nedozví.

A víc nic, jen zase normální dny. Plné Tebe a tajných myšlenek. 


4 názory

VH64
27. 06. 2012
Dát tip
Inspirace je nejen legální, je prostě v pohodě. Koukni na Květoně, jak jeho inspiruje Bible. Taková už ohmataná a profláknutá knížka, by se řeklo. Mě jen chvíli napadlo, jestli náhodou nás, tedy v podstatě mě, nežulíš například překladem z norštiny, nebo tak.

Tak půl na půl. Ale je pravda, že mě inspiruje každá maličkost :) Co čtu... to jsou náladovky, někdy romantika, někdy trochu strachu, někdy si ráda zafantazíruju, zafilosofuju. Je to různé a navíc teď je na to tak málo času, že se mi ani nechce psát, že moc nečtu.

VH64
26. 06. 2012
Dát tip
Jak moc je to všechno z tebe? Co čteš?

Petr.II
29. 12. 2011
Dát tip
jo, proč ne, T

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru