Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Interview s Ultrainfernalem ve Tvaru

08. 01. 2012
6
7
696

Přátelé,

 

 

   nechci, abyste nás měli plné zuby, ale máme tak velkou radost, že se nelze nepodělit  a věřím, že vy ji budete mít také.

Ultrainfernal začínal právě na tomto literárním serveru a stále se zde pohybuje, takže si myslím, že zpráva je to velmi aktuální. Ráda bych Vás informovala, že první letošní číslo obtýdeníku Tvar mu věnovala majoritní část prvního lednového čísla  a spáchala s ním veliké interwiev, kde se dozvíte, jestli je opravdu tak nebezpečný a šílený, jak se o nem říká, co rád čte, co ho inspiruje, co si myslí o náboženství a tak :)

Takže si určitě (nejen) toto číslo kupte - budete to minimálně moct nosit v podpaží v kavárně a vypadat jako salonni intelektuálové :-D

 

 

přátelé pozor - rozhovor k přečtení zde-> http://www.nezahrada.cz/vylev_14.html


7 názorů

fajn!*

rozhovor uploadován, nahoře je odkaz :)

octope, dajakbol ho na slovensku odebira, takže dá - rozhodne ti ho mužou zaslat - jinak článek nascanujeme a na stránkách mezery + na rendove webu bude k přečtení - jinak v celé číslo je prokládáno rendovými grafikami a kresbami a na přední straně je jeho gzicht :D děkujeme všem a gratulky vyřídím :)

to je paráda...,zdravím Ultrainfernala:o)

dadadik
08. 01. 2012
Dát tip
to je fajn *

jH
08. 01. 2012
Dát tip
v pondělí mám cestu kolem Opletalovky a Mati, tak zakoupim a dám vědět, jak moc mě to yntelektuélně povzneslo :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru