Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Marika (Dneska má svátek ...)

31. 01. 2012
1
5
824
Autor
Rudyamon

Nezlob se Mariko, ale když na světě je tolik krásných cizích žen a já je nemůžu furt s tebou podvádět. A taky jsem si řekl, že když tak ráda plaveš, že ti to snad ani nebude vadit ...

Bez hádek, slz
a bez vzlyků
poslal jsem k vodě
Mariku.

Vzala to s klidem,
žádný zkrat
a šla se k řece
vykoupat.


(zvukovou podobu básničky najdete na mém webu ...)


5 názorů

Rudyamon
31. 01. 2012
Dát tip
:-)

avox
31. 01. 2012
Dát tip
Co na srdci, to na jazyku typické bývá pro Mariku pošle tě k vodě nato šup a oběd v hospodě si kup! (Nebude s ním pospolu v loži ani u stolu...)

Rudyamon
31. 01. 2012
Dát tip
Ona je ta ledová medvědice, nebo co ... :-)

Kočkodan
31. 01. 2012
Dát tip
I kdyz ted Marika plave kraula, Tezko ti odpustí toho faula. Zkusila motýlka, potom i prsa, Furt myslí na chlapa, co zeny mlsá. Písmák.cz | Rudyamon: Marika (Dneska má svátek ...) Písmák Písmák na Facebooku Písmák na Twitteru Liste mit 7 Einträgen Písmák Díla Autoři Moje Pošta Akce Soutěže Listenende Přihlášen/a: Kočkodan Liste mit 3 Einträgen Vložit dílo Vstoupit na CHAT Odhlásit se Listenende Nové kritiky (1) Nová avíza (5) NOVINKY Seznam úprav Písmáka On-line Liste mit 67 Einträgen Alegna Aleinad aleš-novák Alissa Allan Aster aradiss Augi Beata bezpocitově ČikČik Dalimir Damné eLko Erik1131 Everlaste FAE BOMB Fairiella flink Hana Bermannová Haven heartrate Honza_Princ hynajs chloor IMa Jan Makotřas Jaroslav13 Jinovata Johny Brdak Juno Kamil Sikora Kanasta_VX Kapsa Katharina Kočkodan kóza kuti Květoň Zahájský Leni LV MarK. Matěj Dovala mnaou mnaou mperdik nyma panK. přistřižená R. L. Rampoušek renegátka Rudyamon Saetri-Ihn Santi€ saori Sarrah soutěž KOULE Sršáň teploušek Tragicus víla z kapradí vk woodeman Yours Zazz Zordon 100Wzarovka 3lobyte Listenende +20 neviditelných Tabelle mit 4 Spalten und 14 Reihen Marika (Dneska má svátek ...) datum / id 31.01.2012 / 402311 Vytisknout | Přečíst později autor Rudyamon Je v oblíbených kategorie Blbůstky téma Humorné zobrazeno 3x [ seznam ] počet tipů 1 Dát tip [ seznam ] v oblíbených 0x Přidat dílo k oblíbeným [ seznam ] zařazeno do klubů Dílo není v žádném klubu. Prolog Nezlob se Mariko, ale když na světě je tolik krásných cizích žen a já je nemůžu furt s tebou podvádět. A taky jsem si řekl, že když tak ráda plaveš, že ti to snad ani nebude vadit ... Marika (Dneska má svátek ...) Bez hádek, slz a bez vzlyků poslal jsem k vodě Mariku. Vzala to s klidem, žádný zkrat a šla se k řece vykoupat. (zvukovou podobu básničky najdete na mém webu ...) Sdílejte dílo: Send to Facebook Tweet This Email # 0 Tabellenende Názory čtenářů I kdyz ted Marika plave kraula, Tezko ti odpustí toho faula. Zkusila motýlka, potom i prsa, Furt myslí na chlapa, co zeny mlsá. I kdyz ted Marika plave kraula, Tezko ti odpustí toho faula. Zkusila motýlka, potom i prsa, Furt myslí na chlapa, co zeny mlsá. |< < > >| 31.01.2012 08:40:01 Čudla Teď v těch mrazech? * |< < > >| Všechny kritiky na jednu stránku Přidat vlastní názor - kritiku Avíza: Nechci odsud dostávat avíza Vážná kritika Soukromě autorovi (do zpráv a bez avíz) Přidat tip Odeslat Veškerá autorská práva na jednotlivá díla náleží výhradně jejich autorům. Právní odpovědnost za obsah uveřejněného díla nese jeho autor v plné míře. pismak.cz 1997 – 2012, na Facebooku a na Twitteru Provozuje: Jaroslav Polakovič (http://dero.name/)

Čudla
31. 01. 2012
Dát tip
Teď v těch mrazech? *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru