Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Liliana (Dneska má svátek ...)

25. 02. 2012
1
5
868
Autor
Rudyamon

Nepochybně znáte obrazy Salvatora Dalího, obrazy plné nejneuvěřitelnějších předmětů sestavených do tak bizarných sestav, že až se někdy ptáte, jestli to náhodou nebyl blázen. V tom tkví jeho genialita. Tahle básnička je takovým malým Salvatorem mezi mými básničkami a pokud se to srovnání bude zdát někomu příliš silné, odpusťte mi. Víte, bydlím v Kosmonosích, ale dnes (25.2.2012) už opravdu poslední den. Od zítřka to snad bude už jen lepší ... :-)

S Lilianou plul jsem vanou,
tak vám byla štíhlá.
Nad odtokem smutným okem
najednou vám zjihla.

„Uplavu ti ...“ Bez zalknutí

vytáhla pak zátku.
Od té doby plavu sám ...
A jinak? Jsem v pořádku.



(zvukovou podobu básničky najdete na mém webu ...)


5 názorů

Rudyamon
25. 02. 2012
Dát tip
Luboši, ten únor, ten mě dostal .. :-) Díky, díky ... že je to už jen smutná minulost!!!

Kočkodan
25. 02. 2012
Dát tip
Velikým smolarem zdás se být z gruntu, zivot ti narusil vynález spuntu. 1. Salvator je tady cerné silné pivo, nepil jsi ho pred tvorbou basnicky také? :-) 2. Jednu Liliánu (Liliane) jsem dokonce znal, byla vyucujici na rekvalifikacním kurzu. 3. V neposlední rade vsechno nejlepsí k 64. vyrocí Vítezného února.

avox
25. 02. 2012
Dát tip
Ty a ještě Liliana nebyla vám malá vana? Kybys ji chtěl za ženu moh jsi ji vzít k bazénu tam se zátka hledá hůř mohl jsi být šťastný muž... :-))

Rudyamon
25. 02. 2012
Dát tip
:-)

Čudla
25. 02. 2012
Dát tip
/*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru