Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zkouškový

17. 03. 2012
3
4
1436

Vzpomínka na zkouškový období.

Rozlitej čaj a vůně vaječnýho koňaku. Vzpomínka na Vánoce, který tak rychle prosvištěly vzduchem. Zlomený srdce a pocit divnej. Prapodivnej. Je mi to líto a světýlka na stromečku svítí z posledních sil. Občas bliknou. On mě miloval. A já mu to srdce fakt zlomila. Nestihla jsem mu to všechno vysvětlit. Nestihla jsem to! A on někde v objetí se smutkem, myslí na to proč. Čajová konvice píská a něco mi chce říct. Nerozumím jí. Musím číst, číst, číst. Prosím, nerušit! Nejde to, nemůžu se soustředit. Na okno mi dopadají kapky deště, buší a volají. Zrádkyně! Jednou přijde a nenechá na plotě jen kolíček se svým jménem. Tentokrát to bude horší. Pomstí se? Nebo bude plakat. ČTI! Už jen týden, chtěla jsi to, máš to mít, ale něco pro to udělej! P r o k r a s t i n a c e . 


4 názory

Ano, ano prokrastinace. Zákeřná nemoc! Já během toho zkouškového teda nestíhám ani pít, ani běhat. Buď to moc hrotím, nebo jsem opravdu tvrdě tou prokrastinací postižená a musím to teď všechno hooodně dohánět.

VH64
26. 06. 2012
Dát tip
Vida, a já si vždycky myslel, že jsem jen línej. Prokrastinace to je! Jo zkouškový...! Jsou asi školy a školy. My makali a pít se chodilo tak nanejvejš po zkoušce, aby se hlava vyžíhala a dalo se do ní začít cpát věci na zkoušku následující. A pak jsem zjistil, že totéž zařídí si jít zaběhat a trochu přitlačit na pilu. Nebo prosouložit noc... Ale k textíku - paráda!

Sem s nima (s basnickama)! ;)

Overkill
08. 06. 2012
Dát tip
Já svoje zkouškové víceméně prokalil - mám někde ještě pár delirických básniček z té doby. Možná bych se po nich měl podívat... *t

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru