Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Z deníčku Ivy Betlhen

03. 04. 2012
0
1
510

Nudil jsem se na recepci a pak to přišlo! Ondra!!!Partička!!!Fanynky!!!Inspirací mi byl zápis o výletu jedenáctiletého kluka s rodiči na hrad, který publikoval v Reflexu Steve Fischer Američan co v Praze žije od 90-ých let. Kromě Steva mě zaujala i píseň Kráva od Markéty Stehlíkové a Barbory Polákové.

 

Milý deníčku!

Odpusť, že jsem tě tak dlouho zanedbávala, prach na tobě neutírala a tebe neotvírala, ale tolik, tolik se toho přihodilo, že bys mi to stejně neuvěřil, natož abys mě nechal do tvých čistých bělostných listů, vše vepsat.

Jsem zamilovaná!!!

Včera večer, i když to normálně nedělám a radši si čtu, jsem si zapla telku, a pak se to stalo!

Ondra!!!

Je tak úžasný, milý, krásný!!!

Prostě plyšáček!

Jak jsem mohla být tak blbá, a místo Partičky, kde je Ondra, ležet ve své postýlce s Annou Kareninou!!! Navíc je to taková bichle. Tsss...! Málem mi rozflákala brýle, když jsem ji odkládala na stoleček.

Ještě, že mi pisnula Mirka a já si tě pustila Ondrášku.

Odteď má můj život smysl. Modlím se ať Mirka sežene ty lístky a já tě uvidím naživo. Škoda jen, že tam je s tebou ten tlustej a vošklivej Genzer.

Je tak velkej, že tě skrz něj občas ani není vidět. Dement!

Tak pa, deníčku!

Mirka píše, že je třetí ve frontě na lístky.

Bomba nejbombovatější!!!

Asi se zblázním!!!

Iva


1 názor

Honzyk
04. 04. 2012
Dát tip
"Krava" je super, jj:D ...jak se muzes nudit na recepci? Bych jim tam vsechno sezral!:D... (jj, pak z tebe vypadnou takovyhle vykriky do mlhy, kluku usata!--))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru