Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Izabela (Dneska má svátek ...)

11. 04. 2012
1
5
623
Autor
Rudyamon

Izabela má ze všeho nejraději sladkosti všech druhů a tvarů. To pro ni znamená hlavně mít vždycky a za každých okolností po ruce něco sladkého k zobnutí. Sladkosti schovává všude, i na místech, kde byste to nečekali a někdy to může mít fakt nečekaný dopad ....

Izabela pod halenkou
skrývá sladké taje,
při pohledu na ty dary
mužské srdce taje.

Jenže slunko příliš vřele
hladilo ty vnady,
pod halenkou rozteklo se
srdce z čokolády.



(zvukovou podobu básničky najdete na mém webu ...)


5 názorů

Rudyamon
12. 04. 2012
Dát tip
MKbaby: Tak tohle je pecka, to se musí řešit politicky. Hm, no jo, ale to pak budeme rozkradeni kompletně ... :-) Kočkodan: Tak ten tvůj kousek za starou belu nestojí, jako obvykle .... :-)

Kočkodan
12. 04. 2012
Dát tip
MK: Je obdivuhodné, ze jsi i tento krutý zásah do majetkových pomeru dokázal tak umelecky ztvárnit. Co ríct na tu Isabelu? Stojí za prd i za belu!

MKbaby
11. 04. 2012
Dát tip
Nemáš pravdu. Isabela je příslušnice dříve nepřipůsobivého, dnes kulturně odlišného národa. Využívá beztrestnosti dětí mladších 15 let a posílá je do nedostatečně střežených objektů pro druhotné suroviny: Vlezly děti Isabely do mé dílny pro kabely, chtěl jsem volat policii, nemohu však, polici i s telefonem vylomily, nebylo to od nich milý... Chtěl jsem zajít do kavárny, teď obíhám zastavárny, Isabela zatím pěkně v teple v herně roztočila prachy, co dostala v sběrně...

Rudyamon
11. 04. 2012
Dát tip
:-)

Kočkodan
11. 04. 2012
Dát tip
Já moc rád odpoustím Izabele, hlavne ze silikon nemá v tele...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru