Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

BLACK SOUL vs. WHITE FOE

04. 05. 2012
1
12
1452
Autor
Tea n Coffey

This is my new profile. This english poetry is dedicated to a man I call Joe ... as I'm very sensitive on just one word he said yesterday ! Dear Joe, I don't mind your critics, but I hate rasism !!! Only black man can use this word in his brotherhood. Don't take any risks in your life. It's very dangerous. Trust me, my black brothers don't like that. Hope you understand english and hope that since yesterday you become more enlightened in your soul. Take it easy and give thanks and praises to the most hight, Rastafari ... PEACE n LOVE

by Coffey 'n' Tea

 

Ina name of Jah peace

ina name of the highest hights

I n I plantin' the seeds

againts all stupid fights


One 'nother ina world  

One 'nother as* hole

there's one man called Zdenda

a little rasistic foe

 

I call him Joe

a Limonade Joe

'cause like a cowboy now he's talkin'

but his words are too low

 

don't ask me why

I don't know

he's just a little rasist

on his own

 

plky, plky

jemu podobní

reakcím se divijou

nosí pusu v barvě khaki

jenžšpatně mířijou


Anyway,

let him say all the rubbish

he thinks he's pure

just simply because

we're people

and we're too colourful


No no no no no

Joe, don't be angry in your soul

you called my brothers Negers

Blak Soul vs. White Foe

 

Even whitest white man

having the red blood 

The way you talk

is like a DNA frod


You might come from 'nother planet

You might come from the planet of Mars

but

Micheal, Jimmy, Bob and Janet

Their music is kickin' your arse

 

please amigo, get unite

don't say sh***

all the bloody day and night


don't ya' know ? We are rasta 

not an italian pasta


Hey Joe

Be high

No low

you little tiny

blackman foe


12 názorů

:D :D :D Ty jsi fakt asi omezenej na dusi ... Pojdme se vseci bavit jak Zdenda ...!!! To je napad !!! :D :D :D Nabidnul jsem ti diky memu opravdu velkemu srdci primeri. Protoze me tohle nebavi ... Nereagoval jsi, ale do tohoto tematu pritom porad ryjes .... Uboha to bytost !!!!! Vis, at byl ten muj clanek jakejkoliv, byl napsanej v miru, bez urazek, bez tupych slov zdendovych... ty jsi na nej bez premysleni reagoval slovy jako napr. Ti negri, autor je dement, omezenej apod. :D At uz v jakymkoliv slova smyslu, byl jsi jen radoby chytrej attacker ... tim sis vykoledoval velmi pravdivou basnicku a ted i kritiku a ocividne ti to lezi v pate. Tak se uz preci, normalne receno KURVA nicemu nediv !!! A vynech me ze svych uvah ... pro me jsou neprijatelne, hloupe a decke ... staci mi tva polovtipna, lec ve sve podstate uboha literatura ;) dekuji, odejdi a rikej vsem indianum, cernochum, arabum ci cikanum co si o nich myslis a rikej jim to tak, jak to rikas nam belochum, hrdino... ! Aby jsi konecne zjistil co tady meles za kraviny ;)Pletes si bezduche nadavky s rasistickyma urazkama ... nicmene tak ci tak, jsi jen neskodne dite a nefundovanej redaktor, kterej dle meho nazoru tady na techto strankach nema co delat. Jenom rejes a meles p ......!!! My se vseci umime bavit jako ty, jen pro nas to neni zrovna normalni ... cus a starej se pouze o sebe ... vsiml jsem si kolik lidi te podporuje a kolik lidi odsuzuje a to mi staci si udelat " picture " !!!

je to marné, našinec, který za celý život nezavadil ani z bezpečné dálky o některé afro-americké, afro- britské, jamajské apod. předměstí, nepochopí. - pro takové omezence je fakt jedinou léčbou nechat se tam poslat, říct nahlas prvnímu, druhému člověku to "úplně normální" slovo a pak se nedivit. - hloupý a omezený Čech těžko přijme, že některá slova jsou z historicko-společenských důvodů zkrátka tabu. - a fakt, že zrovna u nás se otroctví a později rasová diskriminace, které jsou přímo spojovány s výrazem "nigger" - "negr", nepěstovaly, nikoho neomluví, když jedná s příslušníkem takto postiženého etnika. - je to ale i věc místní kulturní omezenosti, vyložený záměr bych v tom nehledal.

Bj.
04. 05. 2012
Dát tip
aha, tak to to s tebou muselo hodně zacloumat... chtěla jsem jen vědět, co za tím je, abych si udělala obrázek... příště avi ;) a piš dál ;)

Bj, ja fakt uz nemam chut psat ... preslo me to. Trvalo to dva dny a jednu noc. Bylo to kazdopadne zajimave ;)Drzte spolu kontakt, on ti pak rekne co tam bylo. Byl to jen neskodnej nazor, kterej si vykoledoval jeho ostrou kritiku. V pohode, ta me vubec nevadila. Vadilo mi jen to slovo. Ted si stahnu tuhle basnicku na pamatku a koncim se svoji pismackou karierou. Vcera jsem totiz pouze hledal misto, kam si clovek muze povesit svuj psany pohled na vec. Tohle ale nemam zapotrebi ... Zdendovi jen reknu, ze lidi maji ruzne nazory, ale nazor neznamena attack s nevhodnyma slovama ... nic vic... Peace n Love ... piste dal, Zdendovi prace jsem nenasel abych se naucil psat ;)A novej profil jsem udelal jen proto Zdendo, aby byl pro dnesek vic vystiznej. Vsak tohle neni facebook, ze ne ;)

Bj.
04. 05. 2012
Dát tip
autorovi: pokud chceš vidět rasismus na písmáku v akci, podívej se sem: http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=408196 požádala jsem administraci o stažení této s****y, ale nebylo mi z neznámého důvodu vyhověno. tohle je rasismus! ;)ráda bych nicméně viděla příspěvek, kterého se tohle tvoje dílo týká, abych si udělala obrázek o rasistovi zdenkovi a mohla s ním ukončit veškerou korespondenci ;)

Bj.
04. 05. 2012
Dát tip
a já si řikala, esli to náhodou neni o tobě, Zdendo :)

Podivej, tohle neni hate song, ale basnicka pro tebe. Muj vyrok o miru a toleranci jsi naprosto vypiskal a o tom, kdo je tady svobodnej a vyrovnanej opravdu ty nerozhodnes. Neboj, vse co pisu se ven dostane, ale pro me je to spis zabava, nez valka s nekym, kdo tady sedi cely dny a ryje do lidi. Vis, me je zrovna tvuj nazor vis kde ... tak se v miru proste nechame na pokoj. Pro me ty tvoje kritiky fakt nejsou fundovane ... kazdopadne diky a respektuj to !!!

Ty jsi fakt hochu mimo. Zkus to nekdy rict v ghettu ty chytraku. Slovo objekt je totalne jinde nez to tvoje hlasani a ja se s tebou ani hadat nehodlam. Pro me proste JSI RASISTA !!! Nadavas beztak na kohokoliv kdo je jinej a jsem rad, ze jsem se te dotknul na spravnym miste. Tady se resi literatura a ne tvoje komplexi z tvyho totalne bezduchyho zivota. Cus Bambus a bez se projit s tvym slovnikem po svete ;)

Ty jsi fakt hochu mimo. Zkus to nekdy rict v ghettu ty chytraku. Slovo objekt je totalne jinde nez to tvoje hlasani a ja se s tebou ani hadat nehodlam. Pro me proste JSI RASISTA !!! Nadavas beztak na kohokoliv kdo je jinej a jsem rad, ze jsem se te dotknul na spravnym miste. Tady se resi literatura a ne tvoje komplexi z tvyho totalne bezduchyho zivota. Cus Bambus a bez se projit s tvym slovnikem po svete ;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru