Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

UNITED SHAPES

15. 01. 2002
2
0
780

\"Osmond






\"Občanským jménem Osmond Watts Sheston patří k posledním žákům Coulghanovi san francisské školy.


Na konci minulého tisíciletí se věnoval převážně industriální fotografii, kterou se proslavil na šokující a kontroverzní výstavě \"The Metal surrounds me\" v Ottavě roku 1998.


Ovšem s přelomem tisíciletí se zcela osvobodil novým a zcela civilním pohledem na svět, což sice šokovalo fotografickou veřejnost, ale potěšilo ty, kdož se s O. W. Shestem setkávají poprvé. Civilnost jeho spouště je natolik přirozená a přitom tak citlivá, že pozorovateli mnohdy připadá, jakoby snímek již viděl, nebo dokonce, že na onom místě již někdy předtím byl...\"




výňatek z bulletinu \"PHOTOGRAFIX\" ročník 23, číslo 9




UNITED SHAPES

O.S.to6
22. 01. 2002
Dát tip
Musim se priznat, ze Osmond W. 6on patri jiz dlouha leta k mym velkym vzorum a inspiracim. Prameni to snad z meho vnitrniho pocitu, ze i ja jsem jaxi "obklopen kovovym poklopem" - ale to mozna trochu predbiham. Ve svem soucasnem stavu (syrovem) bych se rad dokazal divat na svet tak barevne, jako mistr Osmond na svych cernobilych fotografiich. (Osobam neznalym jeste pripomenu, ze u fotografii mistrova genialita zdaleka nekonci, anybrz se rozrusta do mnoha dalsich vytribenych zpusobu projevu). Tobe, Frede, diky, ze jsi nam tothoto "velikana poslednich dvou tisicileti" priblizil az na takto intimni vzdalenost !

Yeziiinka
17. 01. 2002
Dát tip
Opravdu nádhera...!!! Hraní hrany... I já s díky.

myrinda
16. 01. 2002
Dát tip
krasny fotky - dik za odkaz

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru