Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Minulost

19. 01. 2002
1
0
646
Autor
Kellen

No commend

Byl jsem zdravý, byl jsem mlád a měl jsem se prostě rád. Teď jsem jiný, taky zdravý a lidi mě dál milují. Já se občas nenávidím když do zrcadla hledím. Je to zvláštní zní to blbě jak to napsat v této době. Kdy každý za úspěchem žene se a ani na chvilku neohlédne se. Zastavme se lidé drazí! Buďme na chvíli zas nazí, jako Adam a Eva, když viděli jeden na druhém, co on sám nemá. Nestojí to za zamyšlení? Stojí, ale plno lidí to neví:-(
_NoBody_
21. 05. 2003
Dát tip
viz Lowlander

Lowlander
27. 02. 2003
Dát tip
Špatně se mi to čte. Buď by to chtělo rozsekat po verších a nebo určitě zvednout tempo. Třeba ubrat množství sdělení, vbrat ta nejdůležitější a ta krátce rozvést... i s neoriginálními tématy se dá čarovat (viz třeba celá milostná poezie-tvrdě monotematické práce, ale při tom jak nádherné-některé) Určitě si vyber hlavní myšlenku a na tu se soustřeď, zbytek prostě vyškrtej :o)

Climaster
21. 01. 2002
Dát tip
..Asta..třeba je to dvojsmyslný...comm end ..jako pokračování s koncem..:o))

Erwin
21. 01. 2002
Dát tip
...hmm, tak za posledni 2dny asi ctvrtej stripek poezie se stejnym nametem...spatroval bych v tom skoro probem cey jedny generace;) No nic...rymy jsou kostrbate, namet je dost casty,tudiz nicim vyjimecny, to s Adamem a Evou se mi docela libi..

Astalavista
19. 01. 2002
Dát tip
Tak teď už to vím...:). Ale ty bys zas mohl vědět, jak se píše "bez komentáře" (no comment).

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru