Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

JEN NA JEDNU NOC

08. 07. 2012
4
6
724
Autor
geroonimoo

Vlna za vlnou

Dotek za dotekem

Chtíčem se zalykám

Dýchám tvým dechem

Tvou horkost cítím

Městem buď....městem

Pro vášeň mou

Touhou tě obydlím

Bez pokory...

i s pokorou...


6 názorů

tak to má být:) T*

Jo, tohle je docela povedené dílko. Je to taková ta klasická poezie a ta se mi líbí. Tipuji*

srozumeni
08. 07. 2012
Dát tip
Já myslím, že důležité je být a zůstat sám sebou. A určitě si nějaké čtenáře najdeš. Já už tu jsem. Také mám raději verše, kterým rozumím, nemám takovou obrazotvornost, jako někteří zde. Píšu si pro radost a pro smutek a když si to přečte i někdo jiný a ještě navíc se mu to líbí, tak jsem za to ráda. A takhle mi to stačí. Třeba to budeš mít také tak...Ostatně, já si tu už své oblíbené autory také našla. Těm, co nerozumím, občas si od nich přeci jen něco přečtu a podívám se na kritiky pod jejich díly, jestli z toho třeba nezmoudřím. A většinou nic. Ale nenechávám se tím nikterak vykolejit. Tak hodně úspěchů a radosti ze psaní. A příště mi pošli avízo.

geroonimoo
08. 07. 2012
Dát tip
Děkuji... Nemohu se ale stále zbavit pocitu, že intelektuálně velmi zaostávám, když se tak porozhlédnu kolem. Nevím jestli se poezie dostala do sféry šifer a vzorců až do té míry, že člověk ji musí dlouhosáhle studovat a hloubat o ní (někdy bez viditelného výsledku)... Nebo jestli na to zkrátka můj mozek nestačí...? Trošku frustrující. Vždy jsem měl za to, že by měla jiskřit, plynout, emotivně sdělovat (ne)sdělitelné... Teď vidím, že jsem byl asi dost mimo:)

srozumeni
08. 07. 2012
Dát tip
Ta se mi líbí asi nejvíc z Tvých zatím...***

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru