Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Poslední Výdech - na části ( 2.část )

20. 07. 2012
0
0
343
Autor
Sakura^^

 

Jde o pokračování k prvnímu dílu (:
________________________________________
 
Pomalu se setmělo , už ani hudba z vedlejšího pokoje nebyla slyšet.
Cvakání do klávesnice společně s šuměním listů znělo jako jediné v místnosti.
Ina přesta cvakat a zahleděla se na stránku. Sjížděla myší sem a tam a nemohla uvěřit svým očím.
Bylo tam přes 60 deníčků a přes 40 fotek. Všechno projížděla. Protáhla se a zvedla se z postele i s notebookem.
Procházela chodbou do jiné místnosti. Položila notebook na stůl a zapla tiskárnu , napojila ji na notebook a celý obsah dala tisknout. Když to bylo hotové,vrátila se do místnosti i s kafem v ruce. Napila se , položila hrnek a vzala do ruky opatrně notebook. Papíry byly zaklaplé v notebooku ,takže nemohly vypadnout. Vše opatrně přenesla do svého pokoje.
Dopila hrnek kafe a papíry začala skládat k sobě. Když byli seřazené , všechny je k sobě připla svorkou co našla v šuplíku.
Stoupla si před zrcadlo a pozorovala svůj obličej bez výrazu. Pod očima měla kruhy a na čele měla vrásky z nedostatku spánku. Přehodila si vlasy přes čelo a jemně zývla. Okno se prudce otevřelo , obě strany okna do sebe narážely a drnčely. Ina šla okno zavřít , přičemž si všimla něčeho v trávě. Blýskalo se to. Ina popadla baterku a běžela dolů ze schodů. Stála před dveřmi. Nazula si jen pantofle a pomalu otevírala. Skřípavý zvuk trhal uši , naštěstí trval jen krátce.
Ina našlápla pomalu do mokré a blátivé trávy po dešti. Rozsvítila pomalu baterku a hledala onu věc , kterou zahlédla z okna. Hýbala baterkou sem a tam , ale onu věc se jí nepodařilo nalézt. Byla čtyři kroky od stromu na , který viděla ze svého okna. Opřela se o něj a pomalu si sedla do trávy. Nadechla se a zavřela oči. Nedostatek spánku ji unavoval , Ina málem usla. Na její odhalený krk spadla kapka z větve nad Iny hlavou. Ina zývla a zvedala se. Pevně uchopila znovu baterku a pokračovala v pátrání. Špatně našlápla a uklouzla na mokré trávě. Ina byla celá mokrá , koukla se směrem ke dveřím a uviděla blyštivou věc na zemi , byla na dosah její ruky .

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru