Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

SUPERJEŽIŠ 2 - supervyhodnotenie

03. 09. 2012
1
6
793

Takže na úvod - som rád, že naša súťaž znovu vzbudila celkom slušný záujem - zasúložilo si dokopy sedem písmáckych autorov. A súťaže sa tiež nejakí zúčastnili. Toto kolo bolo napínavé do poslednej chvíie, keďže najprv istá autorka omylom vložila svoje dielo pod alternickom, čo znamenalo nezáujem písmákov a potenciálne víťazstvo. Potom však prišla Electra so zaujímavou taktikou a zamiešala poradím. Takže tu sú výsledky:

1. miesto: Electra*, pretože sa jej podarilo dosiahnuť najmenší počet tipov a to konkrétne nulu!

Špeciálne uznanie Ježiša Vykupiteľa získavajú: oran, Pomerančová a hynajs. Každý z nich ukázal, že vie lepšie ako bežný písmák (bežného písmáka si predstavte ako opicu, ktorá mláti banánom do klávesnice počítača). hynajs sa zároveň v tomto kole stal miláčikom publika.

Cenu poroty získava Pomerančová. Tu je hlas poroty: "Cenu poroty v tomto kole superježíše uděluji pomerančové za superpojetí Onanuky. Pevně věřím, že již v příštím roce budu moci nahlédnout do kalendáře a objevím datum, kdy bude i Onanuka oslavovat svůj svátek a stane se tak plnohodnotným superjménem, po kterém budeme moci pojmenovávat své superratolesti. Gratuluju."

A nakoniec mám tú česť udeliť cenu Judáša Iškariotského pre literárnych impotentov a neumětelov autorom Lakrov a FAE Bomb. Gratulujem!

 

P.S.: Všetky diela sú k nahliadnutiu v klube SUPERJEŽIŠ.


6 názorů

oran
03. 09. 2012
Dát tip
héééj, electra mi dala tip a tim me znevyhodnila! zrada, sabotaz, to si vypijete a navic porota byla jako vzdycky zaujata. a navic mam ban kurva drat. nevim, co jako vsechno se jeste muze semlit.

hynajs
03. 09. 2012
Dát tip
mlátit penisem do klávesnice? miláček bublika? hmm..to by šlo

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru