Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Alenka v říši drog

19. 09. 2012
0
4
367
Autor
Requiem

(Píšu sem poprve a je mi jedno jaké budete mít komentáře.)
Alenka byla bohatá slečinka, ale měla i své neřesti. Byla až po uši zatopená v drogách. Ikdyž se již několikrát pokoušela přestat, nikdy se nepodařilo.
Jednoho pochmurného dne její matka ztratila trpělivost a vyhnala Alenku ven. Tu nenapadlo nic jiného než si něco dát na uklidnění.Lehla si ke stromu a užívala si stav. Po nějaké době si stoupla na svoje vychrtlé nožky a v tom uviděla něco nevídaného. Před jejím zrakem se oběvil králíček podmosťáček s plnýma rukama koksu. Alenka se za ním rozběhla, ale on zmizel. Doběhla až k domku s rozbitýma oknama. Uvnitř to nebylo jiný. Po zemi noviny a smrad moči.Nejvíce zaskakující byli ptáci probodaní jehlama. Na stoličce ležel sáček kokainu s nápisem : Šňupni mě ! Jak bylo psáno tak se i stalo. Alenka vysosala i to nejmenší zrníčko. Sedla si, zavřela oči a když je otevřela, seděla na vysokém stole ze kterého nešlo nijak seskočit. Řekla si : Co ztratím když seskočím ? Nic! a tak skočila dolů. Líbilo se jí to a klidně by tak plachtila celé dny. Při pádu dolů se nabodla na obrovskou jehlu. Myslela si že je s ní amen, ale nebyl. Oběvila se v lese. Kolem ní byly obrovské houby a slimák s bongem. Nabízel Alence ale ta odmítala. Slimák byl opravdu hnusný a smrděl zvratkama. Najednou Alenku z obou stran chytli muži v bílém. Je ve snu nebo mrtvá ? Odvedli Alenku do hradu, kterému vládla Heráková královna.


4 názory

Syd Barret
19. 09. 2012
Dát tip
nevidela? stačí obísť pár internetových blogov mladých báb, poprípade možno aj tu na písmáku, len sa to blbšie hľadá, a myslím, že takýchto vecí nájdeš dosť... toto nakoniec nie je prílišný výbuch tvorivosti, len úprava a skrátenie originálu

Requiem
19. 09. 2012
Dát tip
Ano ano to právě potřebuji, vědět co je špatné nebo naopak dobré. Nic takového co píšu jsem nikdy neviděla a při představě mi to příjde jako dobré.

Syd Barret
19. 09. 2012
Dát tip
nič nové, alenka v ríši divov je pekný trip, zasadenie do rádoby drsnej reality tomu podľa mňa nepridáva nič nové, o spracovaní sa samozrejme nedá hovoriť, vyzerá to ako niečo, čo si človek načarbe do zožita cez nudnú hodinu :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru