Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ashley Tisdale, Aly Michalka a... pompomy?

07. 11. 2012
0
0
462
Autor
Ronnie

Článek z roku 2010.

Styl, akce, tanec, nebezpečná akrobacie, drama a humor – na to všechno se můžeš těšit v novém seriálu Hellcats. Všechno se odehrává v prostředí univerzity Lancer, kam nastupuje cílevědomá Marti Perkins(Aly Michalka), která touží po jediném – stát se právničkou. Bohužel, Marti si nemůže dovolit vysoké školné a proto hledá způsob, jak sehnat peníze. Jakýkoliv. Zvláštní souhrou náhod se v Lancerském cheerleadingovém týmu Hellcats uvolní jedno místo. Marti, ač nerada, se zúčastní konkurzu a i přes vysokou konkurenci se do Hellcats dostane. Ihned se musí nastěhovat do společného domu – cheertown a ze začátku má problémy vycházet s některými členy. Ale Marti nemá jinou možnost, díky Hellcats má stipendium!

Společně s Marti poznáme optimistickou kapitánku týmu, Savannah Monroe(Ashley Tisdale), soupeřivou Alice, bývalého hráče amerického fotbalu, Lewise a spoustu dalších zajímavých postav. Každý v tomto seriálu má svůj vlastní příběh, který může prožívat kdokoliv z nás. Tento americký seriál si získal srdce převážně domácích diváků. Zatím můžeme jen doufat, že se časem dostane i na naše televizní obrazovky. U nás jsou Hellcats, které nedávno oslavily závěr první řady, velkou neznámou. Ale jedno je jisté - Rozhodně nečekejte poskakující panenky Barbie vykřikující samohlásky s třpytivými třásněmi v rukou!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru