Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hanky muži

27. 01. 2002
0
0
550
Autor
soja

Máte dojem, že je to tak?

Jak to všechno začíná a jak končí

Záčátek je prostý - někdo vás plácne po zadku, samozřejmě v dobrém úmyslu, a pak už to jde ráz na ráz. Konec? Ten už není tak jednoznačný - buď je to zavření očí a nic, nebo zavření očí a něco. Ovšem co je to něco nikdo nebí, ale doufat je lepší než vědět.

Takže ze začátku vás něco udeří. Krásné oči (či jiná část těla - výhrou je, když se líbí celé), intelekt (ať už vysoký - pak si gratulujte, zakousněte se a nepouštějte, nebo nižší, který je na každém kroku a dokáže nám tak krásně zvednout sebevědomí), či nějaká jiná přednost, která vás v daném čase a na daném místě zaujme natolik, že začínáte nenuceně pomrkávat na Onoho, hlasitě se smát a nonšalantně si pohrávat s loknami. Mohu potvrdit, že tohle zabýrá na 99%. Předností jsou velké oči či velké lokny, a ..... no nemusím vše vypisovat.

Teď už jen záleží na tom, jestli se vybraný objekt chytí či zůstane vůči našim nástrahám zcela imunní. Pozor! na takzvané supráky - je milý, je krásný, je upovídaný a semtam se vás dotkne - jemně avšak velice příjemně. Tak v tomto případě si nechte zajít chu\'t, protože jde o homosexuála, který je v mírně podnapilém stavu, chybí mu partner a hlavně už si dlouho nic neužil, takže nepohrdne ženou.

I skoro supráci jsou na nic. To je přesně ta samá sorta s jistou vadou, kterou sice víte, ale snažíte se jí nevnímat. Proto se vrhnete do vztahu, který svým udiveným kamarádkám různým způsobem alibizujete, i když ne tak jim jako sobě. Ruku na srdce, kolikrát už jste řekla: \"Já vím, že to není můj typ (brunet s pronikavým pohledem), ale co když mu ty blond vlasy odrostou a prasečí proporce očí se přece dají operativně změnit,\" nebo:\"Já vím, že to není můj typ (20 kilo i s postelí), ale liposukce je dnes zcela běžná.\" Ovšem nejhorší je:\" Já vím, že mě podvádí, ale když já ho miluji.\" Těmto dívkám bych doporučovala uzavřít se na dobu neurčitou na neznámé místo a zcela určitě si vymazat zahybající číslo z mobilního přístroje. Je to osvědčený způsob, jak zabránit protahování už tak skončeného vztahu. Tedy v případech skoro supráků to končí ne zavřením očí, ale spíše otevřením.

Zbyla nám tu nejlepší skupina a to zvedači nálady a sebevědomí. Jde o na pohled pěkné \"týpky\", s kterými si můžete náramně dobře popovídat, kde jste se nejvíc \"zkalili\" a čím, co všechno jste do sebe \"narvali\" a v neposlední řadě se s nimi dobře opijete a oni vám v přesně načasované době budou šeptat do ouška, jak božská jste. Ti lépe znalí řemesla, budou v tuto dobu ouško již žužlat. Následuje to, co následovat musí. A konec? Koncem je opět otevření očí a to ráno, kdy se podíváte vedle sebe a snažíte se marně vzpomenout.

Tyto skupiny ovšem nejsou nijak přesně ohraničené, dochází zde k přestupům, výstupům a nástupům v různých kombinacích.

 

Pár příběhů pro potvrzení

Tak to byl jeden \"suprák\"

Byl to kamarádka v mužském převleku - tedy pro Hanku. Ovšem okolí vidělo skvělý pár, který trávil většinu času spolu a navzájem se doplňovali. Ani jí ani okolí nebylo nápadné, jak úzkoprse mu záleží na zevnějšku, že mu trvá déle oblékání, česání a že se ani jedna výloha neubrání jeho pohledu. On byl její kamarád. A věřte, nevěřte, ač byl vyjímečn až krásný, nikdy o něm nepřemýšlela jako o milenci. Možná to bylo i tím, že v této oblasti měla pouze teoretické zkušenosti.

Stalo se, co se stát muselo. Jedna postel, jedna přikrývka a dvě zmrzlá těla. Hance nepřipadalo divné se tulit, ale najednou cítila něco daleko víc než jen touhu po teple. V jeho objetí bylo něco co neznala. A bylo. Stalo se. A co dál?
Udělala přesně to, co nezkušené dítě. Nezvyklá spát s někým jen tak pro zábavu, a hlavně nezvyklá vůbec s někým spát, začala s ním chodit - no chodit, vlastně to byl úplně stejný vztah jako před osudnou nocí až na to, že se drželi za ruce. Jenže, jak už to tak bývá, když člověk ochutná zakázané ovoce, Hanka vyžadovala i něco víc než jen držení za levačku. A tady se začly rodit první otazníky - nebyla \"uťáplá\" a tak otázka její přitažlivosti ji ani nenapadla, naopak zařadila supráka do skupiny skoro supráků s tím, že sex není jeho doménou.

V této situaci se oboum špatně bruslilo a tak to vyřešila šťastná náhoda, v podobě hocha, z kterého sex přímo sršel. Ona měla to, co chtěla, a on byl rád, že si  užil a neublížil. Chyběl mu partner a tak nepohrdl ženou.

 

Skoro suprák

\"Ta holka je přesně můj typ,\" napadlo ho a dělal všechno pro to, aby si ho všimla. \"Ten kluk je velice galantní,\" myslela si. Neviděla mnoho gentlemanů ve věku dvaceti let. Vlastně oprava, tohle nebyla její první myšlenka, první vyzněla pro něj negativně, ale jeho činy ji zcela potlačily. Že se do toho pletu, ale měla u ní zůstat. Věděl, co dělá a věděl, proč to dělá. Zapalování cigaret, otevírání dveří a náznaky oddanosti udělali své. Nebyl to její typ, ani co by se za nehet vešlo. Ale to už šlo všechno mimo ní. Byl to prostě skoro suprák.

Jak už jsem naznačila, Hanka měla ráda sex a v tomto případě si opravdu nemohla na nic ztěžovat, ale bylo tady ale. Sexu sice měla, co hrdlo ráčí, zato ústa si na své nepřišly, pokud nepočítám: ahoj....ještě....ahoj. Zkrátka a dobře ze skoro supráka se vyklubala třetí skupina zvaná \"vedle koho jsem se to probudila?\"

A tak milá Hanka po několika pokusech o navázání rozhovoru ukončila toto nikamnevedoucí sexuální šílenství. Protože, jak všechny jistě dobře víme, sex můžeme mít kdykoliv a kdekoliv, a nemusíme se při tom namáhat s chozením.

 

Zvedači sebevědomí

Těchto případů má Hanka na skladě hned několik. Znáte to, stojí na baru a upřeně na vás hledí - první fáze, dostává se vedle vás a je jedno ucho - druhá fáze. Takto si tento muž připravuje půdu, aby mohl zaútočit. Když vidí, že jste v dobré náladě, pozve vás na drink či nabídne cigaretku, nebo se zcela drze vloží do rozhovoru. Na vás teď záleží, jak zhodnotíte situaci - je skvělý, beru ho, je šílený, ignoruji ho.

Zcela opačný je případ, kdy na baru stojíte vy. To musíte být nevýslovně sebejisté. Hanka taková byla - ona byla kdejaká, ale tahle vlastnost jí samotnou překvapila. Zcela drze si Ho obhlídla a napsala svůj telefon na kartičku, kterou mu šikovně podstrčila. A pak už jenom čekala. Aby byla tato transakce úspěšná, musíte prodat všechen svůj šarm a zapůsobit. To Hance nedělalo žádný problém a proto hned druhý den zvonil telefon.

Problém byl v tom, že takto nabytý mladík očekával rychlou akci. Což o to, v tom se shodli, ale mladík nepochopil, že Ona je tu ta první a On je ten druhý. Že ona má být obskakována a rozmazlována. Možná to byla i chyba Hanky, ale on si prostě myslel, že ve stejném duchu jako ho zbalila, budou pokračovat i další události. Proto se obrátila na druhý bok a druhý den hned po otázce:\"Vedle koho jsem se to probudila?!\", ho rychle vypakovala a telefon nechala zvonit.

 

Tak vidíte začátky jsou vždy stejné a konce se liší pouze v průchodnosti našeho smyslového vnímání.


Nuitík
27. 01. 2002
Dát tip
"zabýrá"? jůůů, tam je ale chyb :o))) tak nevím, dočetla jsem to k tomu "zabýrá" a pak jukala textem šup sem, šup tam...ale víš, na tyhle věci nahlíží každý trochu jinak....to je věcí názoru, jak vztahy kdo vidí a tohle vím také z vlastní zkušenosti...to nejde říct...že ten, kdo na nic nekouká a jen miluje a bezhlavě odpouští je blbej a měl by se jít léčit...nebo tak něco jsem tam zahlídla. Víš? Někdo má prostě moc rád a nevidí a nechce vidět tu pravou tvář. Tak já toho už radši nechám a někdy si to dočtu, ju? Abych tady nekritisovala zbůhdarma :o)

MCH
27. 01. 2002
Dát tip
DObrý, chyb jsou naprosto vedlejší, je to spíš trochu fejeton, jenom nevím kam se mám zařadit, z těchto kategorií asi nikam.

uranium
27. 01. 2002
Dát tip
no je to trošku jinak, každý muž je především šméčkomaker a to bys mohla v Tvé typologii taky použit, odkazuju Tě na své díla týkající se šméčkomakingu, mohlo by Tě to oslovit.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru