Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Festival

29. 11. 2012
1
0
289
Autor
araldo

Omlouvám se všem neexistujícím vílám a prohlašuji, že při psaní nebyla zraněna žádná želva.

Když jsem si kupoval lístek na nový letní festival s názvem Music-mixed-session, netušil jsem, kolik sil mě bude stát vůbec projít vstupní branou. Teď jsem stál na nevelkém plácku a kolem mě bylo rozprostřeno v různých vzdálenostech šest stanů. Z prvního se linula opileckým hlasem zpitého folkového rádoby kytaristy lidová píseň- Išla Marína, do cintorína, v ruce láhev vína, v druhé solvína…-, z druhého stanu se v rytmu zkvákadlované synkopické kytary nesl rychlé blábolivý zpěv- Terezka, včera u Tesca, v jedný ruce whiska, v druhý termoska, venčila pejska, protože tohle je ska-ska-ska-ska-skáááčková kapelka…-, ze třetího se v silných metalových melodiích (hraných v disharmonické as dur) ozýval chraplavý řev- Kde andělé pláčou krvavé slzy a kde démoni močí koncentrovanou kyselinu peroxodisírovou…-, další stan (punk)-prdelí, prdelí, zakousnu tě prdelí…-, romantická akustická melodie-Láska, to slovo čechrá větrem kapky rosy, jak zatleská, když uslyší zpěv kosí…-, nudný tahavý country song-do Červeného údolí, můj kůň mě vede s nevolí, pak srdce zabolí…- a tak dále. Zjistil jsem zajímavou věc- když se podíváte k severu a pak se prudce otočíte k jihu, všechny písničky se slejí do jedné a vznikne něco jako- Išla láska do Tesca, kde pak prdelí zatleská. Když jsem to slyšel, musel jsem se uklidnit, a tak jsem si představil, že jsem bobr. V hryzání mojí klády mě přerušilo metalové sólo.

Celkově mi přišel celý festival zcestný a nechutný. Nechápal jsem, proč ti lidé tu jsou, když vědí, že to, co poslouchají, nemá smysl, že nic nemá smysl. Jediný hudební směr, který si na  nic nehraje, je KMADismus!!! Proto všichni otevřete nové okno a jděte na www.bandzone.cz/kissmyassdeeply a poslechněte si, co je pravá hudba.

Nakonec  jen jedna věc-Labe neexistuje.  Je to Vltava!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru